2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

78 بازدید | 14 پست

بک هفته کلاسام تموم شده و اصلا تمرین نداشتم بابام همش سر کار بود وقتی هم بود خسته حوصله نداشت حتی الان بنده خدا ماشین گذاشته یکیو پیدا کنم آموزشم بده کسیو ندارم امتحانم چند روز دیگه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک جلسه از کلاسای مربیتو باید میذاشتی قبل از آزمون شهر

ولی اگه مربیت خوبه، بگو یک ساعت خارج از برنامه باهات کار کنه

ساعتی حول و حوش ۴۰۰ ت هست

خانومایی که میان این تاپیک

اگه یک دوز قبل از آزمونم، دو ساعت پشت سر هم با مربیم کلاس بردارم

به نظرتون کششم میاد پایین؟ چون خودشون میگن دو ساعت سختته و اذیت میشی

بنظرم از الان یه برگه بردار صفر تا صد چیزایی که افسر ممکنه ازت امتحان بگیره را بنویس . اینکه چیا را بزن گوگل یا از مربیت بپرس .  چند تا کلیپ آموزشی نگاه کن در مورد پارک دوبل و دنده عقب و دور یک و دو طرفه و نحوه سوار و پیاده شدن و دور زدن تقاطع و ...و  .... صبح زود ساعت 6 ماشین را بردار برو جای خلوت نزدیک خونه تون . بترتیب لیستت هر کدوم را چندین بار انجام بده تا دستت راه بیفته و بدون ایراد انجام بدی . جای خلوت ساعت خلوت اگه بری نه آدمی هست بهش بزنی نه چیزی . سمت جوی و اینا نرو اگه فکر می‌کنی ممکنه بیفتی داخلش . 

شاعر میگه که 

کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من 

وقت را نذار بگذره و نذار برای روز آخر . حیف اون همه پول میشه . پس تا ماشین هست سریع فشرده تمرین کن و به امید همراه نباش . 

بنظرم از الان یه برگه بردار صفر تا صد چیزایی که افسر ممکنه ازت امتحان بگیره را بنویس . اینکه چیا را ...

کوچمون تنگه دنده عقب تا سر کوچه سخته وگرنه تو خیابون بابام برده رانندگی 

می‌دونم ولی چاره ای نیست 💔ماشین داری خودت یا میتونی بخری بعد گواهینامه؟

من بابام کارش خارج شهره ماشین دم در خونس دانشگاهم دوره گفتم گواهینامه بگیرم برم بیام خودم یا کلاس دارم باید با اتوبوس برم

کوچمون تنگه دنده عقب تا سر کوچه سخته وگرنه تو خیابون بابام برده رانندگی

خب پس اگه دسترسی هیچ جوره به تمرین با ماشین نداری ، باید ذهنی کار کنی با خودت . تصویر سازی کن بگو می‌خوام الان از تقاطع رد بشم . راهنما میزنم دنده را دو میکنم آینه بغل را می بینم سرم را بیرون میکنم اگه کسی نبود آروم میرم لاین نزدیک تقاطع ،  دستگیره در که از تقاطع رد شد نیمه ماشین را آروم با احتیاط حرکت میدم سمت راستم اگه ماشین نبود میتابم خیابون مدنظر و فرمون را صاف میکنم تا ماشین صاف بشه و حین اینکه از اینه وسط و طرفین موقعیت ماشین ها را می بینم با احتیاط میرم لاین راست قرار میگیرم و به مسیر ادامه میدم . 

بنظرم با فیلم بگیر یا بنویس یا صدا پر کن از خودت . بعد با کلیپ اصلی برآورد کن ببین درست پیش رفتی یا نه .

الان می‌خوام پیاده شم اول کمربند را یا اول ترمز دستی را با اول خلاص کردن یا چی ؟ همه را اونقدر مرور کن تا اگه یروز قبل امتحان شرایط مهیا شد و رفتی اینا را از بَر باشی و اگه شرایط جور نشد بهرحال تلاشتو تئوری کردی 

خب پس اگه دسترسی هیچ جوره به تمرین با ماشین نداری ، باید ذهنی کار کنی با خودت . تصویر سازی کن بگو می ...

اره حتما مینویسم تکرار میکنم به مامانم میگم به همسایمون بگم بیاد باهم کار کنه میگه نه تازه از خدا شه به پولی هم گیرش میاد