2777
2789
عنوان

یکی ب من ی راهکار بده

209 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان 

من ی سبزی دارم ک میخوام خشکش کنم خونم شوفاژ داره ک هنوز روشن نکردیم تازه هیچی روش جا نمیشه.آپارتمانم بیرونم نمیتونم بذارم بارونه بگین چجوری این سبزی رو خشک کنم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

بریز رو‌ سینی بزرگت پخششون کن 

بزار بالای یخچال

یاهم بزار رو میز ناهار خوریت

من که این کارو میکنم

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سولاردام يا مايكروفر هم ميتوني خشك اش كني

توستر دارم فقط🥴

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
بریز رو‌ سینی بزرگت پخششون کن  بزار بالای یخچال یاهم بزار رو میز ناهار خوریت من که این کارو ...

👌👌👌👌خواستم بگم شما گفتین

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

همینجوری رو اپن ولش کن خودش میخشکه بیجاره حرفی نداره که  پهن کنی بهتره اگه زیاده

نمیشه اخه بچه کوچیک دارم همیشه رو اپن نشسته🤣🤣🤣

سلام اگ‌پنجره داری پهن تو سینی یا رو پارچه وقتایی ک افتاب میخوره بزنه بش چتد روز طول میکشه ولی خوبه

گیلانم‌عزیزم اینجا دیگه آفتابش چیزی رو فک‌ نکنم خشک کنه الان