2777
2789
عنوان

میتونین حدس بزنین جنسیت نی نیم چیه

401 بازدید | 17 پست

من تو بارداری اولم و دختر بود ویار به بوی خورشت وغذا داشتم ولی اصلا بالا نیاوردم ذره ای ورم لک بیحالی  نداشتم و خوشگلتر شده بودم.الان اصلا هیییچ ویاری ندارم خوابم زیاد شده بچه سمت راست و قسمت پایین جفتم قدامیه تو هفته ۱۶ضربان ۱۴۸ بود بشدت هم شبا معدم ورم داره ک اذیتم میکنه کمر درد هم دارم 

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عربالگری آن تی بهتون نگفتن جنسیت رو ؟ معمولا اگه مادر خوشگل بشه بچش دختره اگه زشت بشه پسره البته اینو مادرم میگه من خودم خوشگل شدم مادرم از اولش گفت که دختر داری صربان قلبش هم خیلی تند بود اگه کمکی بکنه بهتون در هر صورت ایشالا سالم و سلامت باشه 

اینا چیزاییه ک اکثرا دارن از ویارات و اون چیزی ک اول بار دلت خواست بگو  راستی چطوری تا ۱۶هفته ...

بخدا خندم میگیره بگم ن از چیزی بدم میاد ن هوس میکنم اما زیتون خیلی دلم خواست انارم میخورم دوس دارم کلا هرچی شور باشه دوس دارم خیلیییی

اینا چیزاییه ک اکثرا دارن از ویارات و اون چیزی ک اول بار دلت خواست بگو  راستی چطوری تا ۱۶هفته ...

سونو انومالی نرفتم ان تی ۱۳ هفته رفتم گفت ۸۰ درصد پسر ک خب اون موقع خیلی کوچیک بوده احتمال خطا هس

تو عربالگری آن تی بهتون نگفتن جنسیت رو ؟ معمولا اگه مادر خوشگل بشه بچش دختره اگه زشت بشه پسره البته ...

نمیدونم اما هرچی سر دخترم تکون نخوردم اینبار بی رنگ و رو شدم خیلی

سونو انومالی نرفتم ان تی ۱۳ هفته رفتم گفت ۸۰ درصد پسر ک خب اون موقع خیلی کوچیک بوده احتمال خطا هس

پسر فک نکنم خطا بره

نمیدونم حالا هرچی به صلاحه همون میشه برات

منم ۱۱هفته و ۶ روز یکی پس فردا میرم سونو انتی

ویار اولم خیارشور بود

ضربان قلب تو۸هفته ۱۴۱ بود

سبکم ولی

نه وقتی بگن پسره یعنی پسره ولی اگه بگن دختره ممکنه نتیجه بعدا عوض بشه ، مبارک باشه گل پسرت بسلامت بغلش بگیری 

پسر فک نکنم خطا بره نمیدونم حالا هرچی به صلاحه همون میشه برات منم ۱۱هفته و ۶ روز یکی پس فردا میرم ...

منم سبکم پس تیکرتون ابیه فک کردم هفته بالا باشین و جنسیت مشخص شده باشه بله هرچی به صلاحه اینا از رو هیجانه

نه وقتی بگن پسره یعنی پسره ولی اگه بگن دختره ممکنه نتیجه بعدا عوض بشه ، مبارک باشه گل پسرت بسلامت بغ ...

ممنونم عزیزم خودم دوس دارم پسر باشه چون هم یه دختر ناز دارم هم خودمون ۳تا خواهریم کلا پسر نداریم خیلی برام هیجان انگیز ک دنیاشون چجوریه ولی هرچی صلاحه و خدا میخاد