من تو بارداری اولم و دختر بود ویار به بوی خورشت وغذا داشتم ولی اصلا بالا نیاوردم ذره ای ورم لک بیحالی نداشتم و خوشگلتر شده بودم.الان اصلا هیییچ ویاری ندارم خوابم زیاد شده بچه سمت راست و قسمت پایین جفتم قدامیه تو هفته ۱۶ضربان ۱۴۸ بود بشدت هم شبا معدم ورم داره ک اذیتم میکنه کمر درد هم دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو عربالگری آن تی بهتون نگفتن جنسیت رو ؟ معمولا اگه مادر خوشگل بشه بچش دختره اگه زشت بشه پسره البته اینو مادرم میگه من خودم خوشگل شدم مادرم از اولش گفت که دختر داری صربان قلبش هم خیلی تند بود اگه کمکی بکنه بهتون در هر صورت ایشالا سالم و سلامت باشه
نه وقتی بگن پسره یعنی پسره ولی اگه بگن دختره ممکنه نتیجه بعدا عوض بشه ، مبارک باشه گل پسرت بسلامت بغ ...
ممنونم عزیزم خودم دوس دارم پسر باشه چون هم یه دختر ناز دارم هم خودمون ۳تا خواهریم کلا پسر نداریم خیلی برام هیجان انگیز ک دنیاشون چجوریه ولی هرچی صلاحه و خدا میخاد