2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتند بچه دارند؟

232 بازدید | 25 پست

سلام کیا طلاق گرفتن و بچه دارند ؟ وضعیت بچه هاتون چه جوره ؟ من ۳ تا بچه دارم ۶ ماه قهر کردم که طلاق بگیرم دوباره آشتی کردیم و ۲ ماه رفتم سر خونه زندگیم اون ۶ ماه دلم برا بچه هام تنگ نمیشد ولی این سری خیلی دلم تنگ شده دارم دیوونه میشم چه کار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حد امکان طلاق نگیرید اگر مشکلتون با صحبت حل میشه:( ببخشین همو...اگر مشکل زیادی نبوده:(

من داییم طلاق گرفته بچه ها اواره شدن..هی ازینور به اونور...دخترش میره پیش مشاور... زندگیشون خیلی بهم ریخته🥺🥺با صحبت حلش کنین...شاید فردا یکیتون نباشه بعد پشیمون میشین💔

البته اگر مشکل بزرگی نیست میگم...

خیلی بدبین ،میگه تورو دیدم سوار یه ماشین شدی هرچی میگم من نبودم باور نمیکنه. فک میکنم پارانوئید داره این ۲ ماه همش جنگ ودعوا بود می خواست خودشو بکشه البته فک می کنم فیلم بود، یه پیرمرد رو آورده خونه اذیت می کرد میگفت تو با اونی ،من تو عمرم اصلا اون پیرمرد رو ندیده بودم و.......

شوهر من خیانت کرده و میکنه راهی نیست من بچه هامو روی چشام بزرگ میکنم

منم فک می کنم که خوش خیانت میکنه چندین بار کاندوم تو جیبش پیدا کردم یکبار هم کاندوم استفاده شده تو جیبش بود گفتم ماله کیه گفت ماله داداشمه لباسم رو پوشیده مک که باورم نشد 

شوهر من خیانت کرده و میکنه راهی نیست من بچه هامو روی چشام بزرگ میکنم

الهی بمیرم:((( خیلی غم بزرگیه میدونم:( تا حد امکان اگر میشه بچه هارو اذیت نکنین تو دعوا و اینا...🥺💔خیلی تاثیر بدییی داره ...