سلام کیا طلاق گرفتن و بچه دارند ؟ وضعیت بچه هاتون چه جوره ؟ من ۳ تا بچه دارم ۶ ماه قهر کردم که طلاق بگیرم دوباره آشتی کردیم و ۲ ماه رفتم سر خونه زندگیم اون ۶ ماه دلم برا بچه هام تنگ نمیشد ولی این سری خیلی دلم تنگ شده دارم دیوونه میشم چه کار کنم؟
بخام بگم خیلی وضع خراب تر از این حرفاست ،هر وقت بهش میگفتم اشتباه میکنی براش حتی قسم قرآن هم خوردم باور نمیکنه ترسیدم بلایی سرم بیاره ،اومدم خونه بابام با ماشین زد درو شکست و اومد تو دماغ مامانم رو شکست بابام هم صورتش بخیه خورد همسایمون دو هم که واسطه شد زد و فحش میداد می گفت دخترت خرابه ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کوچیکه یه روز به شوخی گفتم می خوام برم افتاد به پام پامو بوس میکرد می گفت منم ببر و بغض کرده بود کاش اون ۶ ماه که اومدم برنمی گشتم که این زوری حالم بد بشه