2777
2789

گودی کمر که قشنگیه زن

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گودی کمر که قشنگیه زن

نه اصلا قشنگ نیست😥

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نهههههههههه قشنگیش واسه دیگران فقط

واسه خود شخص عذابه عذاب

من خودم سر این گودی کمر درد شدید دارم و دریغ از یه خواب راحت 

هرکسی را همدم غم ها و تنهایی مدان...سایه همراه تو می آید ولی همراه نیست!
شما به دنبال درمان رفتید ؟ 

نه راستش 

ولی یبار دوستان پیشنهاد دادن برم باشگاه با دستگاه هایی که اونجا هست امکان درمانش هست ولی همچنان پشت گوش میندازم😁

هرکسی را همدم غم ها و تنهایی مدان...سایه همراه تو می آید ولی همراه نیست!
شما این مشکل و داشتید؟

خودم نه اما خواهرم داشت تو سن 17 سالگی درمانش و شروع کرد و الان خیلی عالیه البته فکر کنم اگه از بچگی دقت کنین راحت تر درمان میشه اما الانم میشه مشکلی نیست

میشه بگید پیش چه دکتری میرفتن؟ البته اگر تهرانید

من خواهرم کلینیک ارتوپدی سینوهه میرفت  توی شریعتی تمام روش های درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/

پیج اینستاشون