2777
2789
عنوان

چطور خبر بارداریمو ب شوهرم بدم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 23 پست
خدا کنه یعنی طوری بود ک وقتی پدر یا مادرش هم میگفتن بچه دار شین عصبی میشد میگفت من چکار کردم برا شما ...

نع .اینطوری نبود .اگرم اول شوکه شه طبیعی هستش به هر حال نگران آینده می شی ولی ی ذره بگذره خوشحال میشه راستی مبارک باشه 💛😍

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خبر بارداری تو بع شوهرت گفتی ؟🥺

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
عزیزم خبر بارداری تو بع شوهرت گفتی ؟🥺

گفتم بیا حرف بزنیم گفت باشه بگو بابا شدی بگو من باردارم (قبلا خیلی سر ب سرش میزاشتم فک کرد الانم میخوام سر ب سرش بزارم) بعد بهش گفتم اره بابا شدی بی بی چک را بهش نشون دادم هنگ کرد هیچی نمیگفت ن خوشحال ن ناراحت خنثی بود میگفت چطور شد دروغه ووو 

صب رفتم ازمایش دادم فردا جوابش میاد ببینم چی میشه

بچه ها نخندین🚶‍♀️
گفتم بیا حرف بزنیم گفت باشه بگو بابا شدی بگو من باردارم (قبلا خیلی سر ب سرش میزاشتم فک کرد الانم میخ ...

واییی استرس گرفتم 😐😐😐

حتما خبرررر بدههه

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
واییی استرس گرفتم 😐😐😐 حتما خبرررر بدههه

سلام ازمایش دارم جواب منفی بود دکتر گفت معلوم نیست باید از وقت پریودیت یک هفته بگزره اگه پریود نشدی بعد بیا ازمایش بده اخه هنوز تقریبا۱۰روز مونده ب پریودیم😊

بچه ها نخندین🚶‍♀️
چجوری گفتی؟؟؟ خوشال شد؟🥲😂

من اون موقع باردار نبودم الان باردار شدم اره از قبل تست دارم بش گفتم میدونیست بعد ازمایش دادم گفتم مثبته گفت مبارکه گفتم مبارکمون دیگه بعدش الان خیلی خوشحاله 😊

بچه ها نخندین🚶‍♀️