2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت میگن کی گفته هایمان وجود ندارن پس این همه مدل و انواع اقسامش شعره ک میگن؟این حرفارو باور نکنید ا ...

منکه مراقبم نامزدم دارم ولی میگن وجود نداره و اگه آمادگی داشته باشی خون نمیاد از همینش میترسم نه اینکه نامزدم شکاک باشه نه اما خودم نمیدونم چرا ترس تو وجودمه

منکه مراقبم نامزدم دارم ولی میگن وجود نداره و اگه آمادگی داشته باشی خون نمیاد از همینش میترسم نه این ...

ببین عزیزم 

کسی حق اینکه تعیین بکنه که شما شب اول عروسیت رابطه داشه باشی تو نامزدی رابطه داشته باشی به چه صورت رابطه داشته باشی رو نداره!

شما به عنوان یه آدم عاقل و بالغ حق اینو داری که خودت تصمیم بگیری چه کاری بهتر و درست تره 

پس به حرف کسی توجه نکن و فقط برای خودت جوری که دوست داری و صلاح میدونی یه زندگی قشنگ و سالم بساز همین♡

Just shut up!
منکه مراقبم نامزدم دارم ولی میگن وجود نداره و اگه آمادگی داشته باشی خون نمیاد از همینش میترسم نه این ...

عزیزم منظورم فقط شما نبود کلی برای دخترا گفتم ک باید مراقب باشن

ترست کاملا عادیه چون تو ایران مارو خیلی ترسوندن و محکوممون کردن ک اگه خون نیاد حتما رابطه داشته 

هر چند هم ک میگن دوره پرده بکارت دیگه گذشته و مهم نیست و ب خود زن و مرد مربوطه اما الکی میگن چون هنوز تو همه ایران جا نیفتاده ک فقط ب زن و مرد مربوطه مخصوصا اینکه مردا هم ممکنه قبول نکنن ک زنشون خونریزی نداشته باشه 

بهترین راه فقط گرفتن گواهی سلامته شب زفاف اگه خون بیاد یا نیاد شما حداقل مدرکی برای ثابت کردن خودت داری و مشکلات بعدش برات پیش نمیاد

واقعا برای این رسوم متاسفم اما فعلا هست و ما دخترا مجبوریم برای مورد تهمت واقع نشدن نامه سلامت بگیریم 

ببین عزیزم  کسی حق اینکه تعیین بکنه که شما شب اول عروسیت رابطه داشه باشی تو نامزدی رابطه داشته ...

منم همینجورم اما از بس تلقین شده بهم که با وجود پرده داشتن ممکنه خون نیاد ترس تو وجودم بوده از همون اولین روزی که گفتن چیزی به نام پرده هست! و میترسیدم اگه در آینده با کسی ازدواج کنم و با وجود پرده داشتن ممکنه خون نیاد چیکار کنم اما خداروشکر الان که نامزد دارم و میدونم بهم اعتماد داره اما نمیدونم ترسی که از نوجوونی بهم تلقین شده رو چطوری بیرون کنم🥲🤌🏻

عزیزم منظورم فقط شما نبود کلی برای دخترا گفتم ک باید مراقب باشن ترست کاملا عادیه چون تو ایران مارو ...

دقیقا🙂👌🏻اما خب اینجا دور اطرافیان کسی گواهی سلامت نمیگیره خداروشکر رسم گواهی و دستمال و این چیزا ندارن اما خب از بس از بچگی منو ترسوندن هرکاری میکنم این ترس از بین نمیره با وجود اینکه میدونم نامزدم بهم اعتماد داره و خودشم آگاهی کامل داره که ۵۰درصد خانما شب اول خون نمیاد🥲