2777
2789

من بینیم صافه ولی کمی گوشتیه کدوم دکتر میتونه این مدلی عمل کنه ؟ لطفا تهران باشه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

کارای دکتر آرزو خوانساری نیا رو دیدین؟ خیلی شیک
سبک وی عمل میکنن  یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه
این آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

داخلش میتونین نمونه کاراشونو ببینید
 خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن

آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244
 اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه؟مال من الان اینجوره

نه عمله دکترش هم مشهده بینیش گوشتی بوده بعد عمل این شده وای مشهد نمیتونم برم دنبال دکتری ام که این مدلی در بیاره و تهران باشه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
نه این بینی خودم نیست این مدلی میخوام بشه 😅

آها...🤦😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم