2777
2789
عنوان

طلا یا جواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 19 پست
تو ایران به طلایی که با اتمی هم ارایش شده باشه میگن جواهر و اون بی ارزشه ولی جواهر واقعی همون الماس ...

نه والا تو شهر ما به اتمیها نمیگن جواهر 

برلیان رو میگن جواهر که اونم خودش اقسام و قیمتها و کیفیتهای مختلف داره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مدال؟ چه جالب  ورزشکاری چیزی هستی؟  من سکه هم دوست دارم دلم میخواد یه صندوق چوبی پر از س ...

نه فک کنم ترکه ، ترکا به اویز میگن مدال 🌱

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه والا تو شهر ما به اتمیها نمیگن جواهر  برلیان رو میگن جواهر که اونم خودش اقسام و قیمتها و کی ...

اکثرا میگن من خیلی جاها شنیدم 

اره قیراطش مهمه و مدلش ، مارکیز ، فلاور ، روند و.. 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
تو ایران به طلایی که با اتمی هم ارایش شده باشه میگن جواهر و اون بی ارزشه ولی جواهر واقعی همون الماس ...

من تاحالا نشنیدم کسی ب نگین اتمی بگه جواهر 

منظورم همون جواهر اصل بود ک موقع فروش خیییلی ضرر میکنه

در این حد هم بی اطلاع نیستیم که😖

One day all af my dreams will come true
من تاحالا نشنیدم کسی ب نگین اتمی بگه جواهر  منظورم همون جواهر اصل بود ک موقع فروش خیییلی ضرر م ...

باشه گلم 😉😄