نطرسنجی درمورد بچه دوم اینجا بیفایده س،اغلبشون خانمای حدود ۲۵ ساله ای هستن که یه بچه هم دارن،هنوز ۱۰،۱۲ سال فرصت دارن برای تصمیم گیری راجب بچه بعدی
اگه اوضاع مالی و روابطت با شوهرت اوکیه بیار،منتظر تایید بقیه نباش چون شرایط زندگی هرکسی مختص خودشه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته حق با شماست.شرایط مالیمون متوسطه. خونه و ماشین داریم.ولی خیلی تردید دارم .از طرفی هم پسرم خیلی ...
نذار نزدیک ۴۰بشی بعد اقدام کنی ریسکش بالا میره توانت هم کمتر میشه،خودم یه دختر ۲۰ماهه دارم باتوجه به سنم باید زودتر واسه بعدی اقدام کنم،میدونم قراره کلی سرزنش بشم که بچت کوچیکه بذار چندسال بعد😅
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نذار نزدیک ۴۰بشی بعد اقدام کنی ریسکش بالا میره توانت هم کمتر میشه،خودم یه دختر ۲۰ماهه دارم باتوجه به ...
آره باید زودتر تصمیم بگیرم.من خیلی پشیمونم که اینقدر دیر به فکر بچه دوم افتادم .شما اشتباه منو نکن و هر چه زودتر اقدام کن تا باردار بشی و بچت به دنیا بیاد دختر گلت سه سالش شده و بهترین فاصله سنی بین دو تا بچس.انشاالله هر چی که به صلاحه برامون اتفاق بیفته