2777
2789
عنوان

نامزدی

1433 بازدید | 78 پست

سلام دوستان حالتون چطوره 

من یه سوالی داشتم 

من الان پنج ماهه نامزدی کردم ازدواجمم سنتی ولی نامزدم خیلییی هاته 😐ینی اصلا نمیتونم در برابرش وا ندم 

اوایل خیلی اذیت میشدم و ب مامانم میگفتم مامانم میگف عیب نداره نامزدته بخاطر اینکه من پس ندم نامزدیمو 

بعدش همش باهام دعوا میکردن خانوادم ک تو دنبال بهونه ای و فلان منم دیدم حرفم خریدار نداره دیگ هیچی بهشون نگفتم و زدم ب بیخیالی و همراهیش کردم تو چت مخصوصا خیلی حرفای جنسی میزنه 

ولی گاهی واقعا دیگ اذیت میشم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نمیتونی با همچین آدمی باشی بیخیالش شو اگه تو سردی اون گرم همیشه ادیت میشی آخرشم دعواس تهشم خیانت 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

دوران خیلی خوب زندگیتو تلخ نکن توام خجالتو‌ اینارو‌بزار کنار باهاش اوکی باش

من اصلا خجالتی نیستم فقط تو ی سری تاپیکا دیدم ک بعدا براش بی مزه میشی زود وا نده و فلان ینی ی جوریه گرمیش ک اصلااااا نمیتونم وا ندم 

اگه نمیتونی با همچین آدمی باشی بیخیالش شو اگه تو سردی اون گرم همیشه ادیت میشی آخرشم دعواس تهشم خیانت ...

اون ک خیلی گرمه ولی منم سرد نیستم ولی دوس دارم تا موقع عقد یکم رعایت کنیم 

خانما متاهل لطفا کمکم کنید من مجردم یه اقای هس ۱۲ سال از من بزگترن معلم زبانم هس و اینکه بگم همسایمو ...

وای نه هم اختلاف سنیتون زیاده هم ایشون مطلقه س حداقل برید با خانوم سابقش صحبت کنید ببینید مشکل چی بوده , عجله نکن مورد بهترم گیرت میاد به نظرم