2777
2789
عنوان

چطوری زیست بخونم؟!

4519 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیز نی نی سایتی 

من یه مشکل بزرگگگگ دارم اونم این هست که نمیدونم چطور باید زیست رو بخونم🙄🤦‍♀️

من کامللل درس رو میخونم و یاد میگیرم و تا چند روز خیلی خوب تو حافظه ام میمونه اما بعد چند روز کاملا یادم میره🥲من همه ی کتابامو به یه روش میخونم و برای همه اشونم جواب داده وهمیشه تو ذهنم موندن ولی اینبار فک کنم فرق میکنه!

نظر شما چیه؟زیست رو چطوری باید قورت داد؟

تکلیف دوازدهمیا که معلومه دهم یازدهمیا چی معدلشون تاثیر داره

برای داروسازی نمره چقد می خواد

فقط خرداده دیگه؟

اگه خرداد کم بگیره کسی فرصت جبران هست

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکلیف دوازدهمیا که معلومه دهم یازدهمیا چی معدلشون تاثیر داره برای داروسازی نمره چقد می خواد فقط خر ...

اون چیزی که سراسری باشه تاثیرمیزارن 

نمیشع امتحان سرکلاسیه ی تیزهوشانی با ی کسی که مدرسه عادی میخونه یکی کرد

پس خرداد که سراسری هس مهم هس

فقط یکبارمیتونن ترمیم معدل کنن

عزیزم یه برنامه هست اسمش تراش نصب کن برو جعبه لاینتر درست کن مثلا امروز گفتار یک زیست خوندی این برنامه یادآوری می‌کنه امروز مرور کنه گفتار یک روز بعد مرور کنی دو روز بعد و چهار روز بعد و شونزده روز بعد دیگه هم یادت نمیره می‌ره تو جعبه لاینتر کارت درست می‌کنی مینوسی گفتار یک زیست بعد به راحتی درس ها مرور می‌کنی 

تو میتونی ❣️
برای زیست باید خیلی خوند یک کتاب زیست تا کنکور تیدحداقل باید۵۰بار خوند باتموم جزئیات تا بتونی کنکور ...

درست میگید

به نظر شما چطور باید زیست رو خوند؟مثلا هم کتابو بخونیم هم درسنامه هم تست؟برای دبیرستانیا

درست میگید به نظر شما چطور باید زیست رو خوند؟مثلا هم کتابو بخونیم هم درسنامه هم تست؟برای دبیرستانیا

من امسال برای بار پنجم دارم کنکور میدم

راستش دیگه رفتم کلاس ثبت نام کردم

بشدت استاد ترکیبی کارمیکنه

خیلیه به شکلا گیر میدع

کلا تاکید رومتن کتاب هس

ترکبیی بخون

کتاب زیادبخون

شکلا بشین بکش

تست خیلی بزن

حداقل دوتا منبع تست کارکن