منم همسرم واریکوسل گرید ۲ داشت عمل کرد ۴۰ روز بعد باردار شدم ولی تا ۳ ماه لکه بینی داشتم ولی دومی خد ...
وای جدی سریع بعد عمل باردار شدی
تروخدا دعا کن شوهرم بعد عمل خوب بشه
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا الان یه چیزایی اینجا خوندم فهمیدم هیچی نمیدونم😁 ولی برای شوهر من ۲ میلیون بود برای برادرشوهرمم همین حدود بود برای شوهر دوستم ۱۲ میلیون بود من سر یه سال باردار شدم دوستم ۳ سال طول کشید اما هر سه مون دختردار شدیم گفتن اسپرم ضعیفه دختر میشه
یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
خدا کنه عزیزم بمونه یک سالو نیم تو اقدام بودیم دیگه سنمم داره میره بالا
توکل بر خدا ناامید نشو منم ناامید بودم اما تو اوج ناامیدی خدا بزرگترین نعمتشو بهم داد
یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
چیکارکردین تروخدا ب منم بگو شوهرم میخواد عمل کنه میترسم
والا گفتم بالاتر یه ماما تو شهرمون بود یه داروی طبیعی درست کرد شوهرم یه ماه خورد من باردار شدم
وای جدی سریع بعد عمل باردار شدی تروخدا دعا کن شوهرم بعد عمل خوب بشه
فقط ی دکتر خوب رفت عمل کرد تا ۴۰ روز قرصاشو خورد و ب گفته دکتر تا ۴۰ روز رابطه نداشتیم بعدش با اولین رابطه باردار شدم استرس نداشتم اصلا. چون فک میکردم زیاد طول بکشه بیخیال بودم دوماهم بود متوجه بارداریم شدم.ولی ماه دوم و سوم بارداریم لکه بینی داشتم. انشاءالله قسمت همه آرزومندا
خرنوب نبود ؟ من شوهرم رفت داروگیاهی بهش خرنوب دادن گفت اسیاب کن بجوشون بده بخوره با یه گیاه دیگ ...
نه عزیزم گفت یه کیلو عسل طبیعی بخر بیار بقیه ش با من بعدا فهمیدم هرچی گرمی بوده ریخته توش مثل مغزیجات و سیاه دونه