الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ویتامین ث ویتامین ای.زینک و یه قرص ریز ابی و یه قرص جلدش ابی واسه تحرک بود نمیدونم
ممنونم عزیزم قبلا ی مدت دکتر ب همسرم ویتامینc برای حرکت اسپرم داده بود. ویتامین دی هم خیلی خوبه برای بارداری یا امپولشو برنید ماهانه یا قرصشو هفتگی بخورین
عزیزم پایینتر گفتم نمیدونم دقیق فقط گفت عسل بخر بیار بعدم مغزیجات و سیاهدونه و زعفرون و اینا زده بود توش خیلی چیزا بود به ما نگفت دیگه چی زده
یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
سلام دارو خورد همسرت یا عمل کرد؟ چه دارویی خورد؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟
عزیزم تو شهر ما یه ماما هست دارو گیاهی میده ایشون گفتن یه کیلو عسل بیار بردیم توش گرمیجات ریخت مثل زعفرون و مغزیجات و سیاه دونه و اینا البته خیلی چیزا بود که دیگه به ما نگفت شوهرم هر روز ناشتا یه قاشق ازش خورد من یه ماه بعدش باردار شدم
یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖