2777
2789
عنوان

کسی با ضعیف بودن اسپرم شوهرش باز باردار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 14008 بازدید | 76 پست
نه عزیزم گفت یه کیلو عسل طبیعی بخر بیار بقیه ش با من بعدا فهمیدم هرچی گرمی بوده ریخته توش مثل مغزیجا ...

اره باید همش گرمی بخوری منم سیاهدانه و کبابه چینیم گرفتم قاطی کردم میخوریم خیلی گرمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین ث ویتامین ای.زینک و یه قرص ریز ابی و یه قرص جلدش ابی واسه تحرک بود نمیدونم 

ممنونم عزیزم قبلا ی مدت دکتر ب همسرم ویتامینc برای حرکت اسپرم داده بود. ویتامین دی هم خیلی خوبه برای بارداری یا امپولشو برنید ماهانه یا قرصشو هفتگی بخورین

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
معاینه یا سونو؟؟ چون تو معاینه نمیفهمن شوهر من تو سونو مشخص شد داره

معاینه ولی دکترش کارش عالیه.حتی نگفت ب سونو نیازه.تحرک و مورفورولوژیش یکم پایین بود

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
والا الان یه چیزایی اینجا خوندم فهمیدم هیچی نمیدونم😁 ولی برای شوهر من ۲ میلیون بود برای برادرشوهرمم ...

اهان هرچی بشه فقط سالم باشه.همه چی دست خداست 

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
نمیدونستم چه بد خدا انشالله به زودی شادی به دلت بیاره والا ما تو شهرمون یه ماما بود آزنایشو بردیم نش ...

داروش چی بود میشه لطفا بگید ممنون

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
داروش چی بود میشه لطفا بگید ممنون

عزیزم پایینتر گفتم نمیدونم دقیق فقط گفت عسل بخر بیار بعدم مغزیجات و سیاهدونه و زعفرون و اینا زده بود توش خیلی چیزا بود به ما نگفت دیگه چی زده

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
عزیزم پایینتر گفتم نمیدونم دقیق فقط گفت عسل بخر بیار بعدم مغزیجات و سیاهدونه و زعفرون و اینا زده بود ...

براتون خوشحالم که نتیجه گرفتین برای من هم دعا کنید ممنون که پاسخ دادین

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام دارو خورد همسرت یا عمل کرد؟ چه دارویی خورد؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟

عزیزم تو شهر ما یه ماما هست دارو گیاهی میده ایشون گفتن یه کیلو عسل بیار بردیم توش گرمیجات ریخت مثل زعفرون و مغزیجات و سیاه دونه و اینا البته خیلی چیزا بود که دیگه به ما نگفت شوهرم هر روز ناشتا یه قاشق ازش خورد من یه ماه بعدش باردار شدم 

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

طب سنتی افلاطون درمان اسپرم ضعیف 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344