2777
2789
عنوان

کسی با ضعیف بودن اسپرم شوهرش باز باردار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 13986 بازدید | 76 پست
خدا برات معجزه کرده عزیزم ک بچت مونده من بهترین دکتر رو دارم میرم اونم یکی نه چن تا. نظراتشون همین ...

نمیدونستم چه بد خدا انشالله به زودی شادی به دلت بیاره والا ما تو شهرمون یه ماما بود آزنایشو بردیم نشونش دادیم اون بهمون یه دارو داد شوهرم یه ماه خورد من باردار شدم قبلش دکترا یه سری دارو دادن اثر نکرد نمیدونم شاید این داروش چون طبیعی بود بهتر عمل کرده

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
واقعا؟ چه عجیب گویا من اطلاعاتم صفره باید سکوت کنم🤦‍♀️🤦‍♀

ن بابا عشقم

ولی شوهرم تحرک اسپرمش ضعیفه

بخاطر تحرک و موروفولوژی حامله نشدم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولا من تازه فهمیدم باردارم هفته ی پنج هستم اینجوری که دوستان میگن ترسیدم یه وقت سقط بشه

خدا نکنه برا من که نشد برا دوستمم نشد برا جاریمم نشد شوهرای همه مونم واریکوسل داشتن😁 نترس همه عین هم نیستن

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

من شدم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
برا شوهر من ۲ میلیون بود🤦‍♀️ همین کم بودن اسپرم واریکوسله دیگه😑

۲۹میلیو چی؟دوبارم معاینه شد گفت واریکوسل نیست

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
اگر از اسپرم ضعیف باشه بارداری شیمیایی میشه تا ۶ هفته نمیمونه به نظرم ازمایش ایمنی انعقادی بده و هیس ...

عزیزم همشو دادم همه ازمایشاتم تکمیله

نطفه گفتن ظعیفه ک رشدش متوقف میشه

من حتی تو ساک بارداریم جنین دیده نشد

بارداری اخرمم شیمیایی بود کلا

۲۹میلیو چی؟دوبارم معاینه شد گفت واریکوسل نیست

معاینه یا سونو؟؟

چون تو معاینه نمیفهمن

شوهر من تو سونو مشخص شد داره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
ن بابا عشقم ولی شوهرم تحرک اسپرمش ضعیفه بخاطر تحرک و موروفولوژی حامله نشدم

ما از جراحیش ترسیدیم یه سال به هر دری زدیم ولی خداروشکر نتیجه مطلوبو گرفتیم انشالله قسمت همه تون💖😍

خدا نکنه برا من که نشد برا دوستمم نشد برا جاریمم نشد شوهرای همه مونم واریکوسل داشتن😁 نترس همه عین ه ...

خدا کنه عزیزم بمونه یک سالو نیم تو اقدام بودیم دیگه سنمم  داره میره بالا

ن عزیزم علتش نطفه ظعیف بود چن تا دکتر رفتم نتیجش همین بود و همسرم عمل کردن

منم همسرم واریکوسل گرید ۲ داشت عمل کرد ۴۰ روز بعد باردار شدم ولی تا ۳ ماه لکه بینی داشتم ولی دومی خدا خاسته شد لکه بینی اینام نداشتم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

من همسرم تحرک اسپرمش افتضاح بود و اسپرم صعیف جثری که گفتن کاشت  و یه ای وی اف ناموفق داشتم بعدش یه پرفسور بهش دارو داد  و گفت رعایت کن دوماه رعایت کرد بعدش منم رفتم دکتر قرار بود ای یو ای کنیم اینبار که فهمیدم خودم باردارم و دکترا میگفتن بارداری طبیعی با این اسپرم درصدش خیلی خیلی پایینه و چون توقع نداشتم باردار بشم مجدد و میگفتم بچه اولم معجزه بوده یکسالش بود فهمیدم دوباره باردارم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ما از جراحیش ترسیدیم یه سال به هر دری زدیم ولی خداروشکر نتیجه مطلوبو گرفتیم انشالله قسمت همه تون💖😍

چیکارکردین تروخدا ب منم بگو

شوهرم میخواد عمل کنه میترسم