2777
2789
عنوان

ورزشی که شکم پهلو آب کنه معرفی کنید

2149 بازدید | 17 پست

من مجردم 22 سالمه یه مدته شکم پهلو  در آوردم کلا بدنم خیلی زنونه شده

الانم پول ندارم برم باشگاه 

ورزشی معرفی کنید تاچربی شکم و پهلو رو ببره 

اگه عکسم بزارید یه دنیا ممنون میشم 😘😘😘❤️

D:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنونه شده؟؟؟!!😕😕😕

ورزشی ک فقط یجا رو لاغر کنه نداریم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

هیچ ورزشی نیست که بصورت موضعی لاغر کنه اگه کسی اینو میگه بدون علمشو نداره فقط تبلیغاته،ورزش روی تمام بدن کار میکنه و چربیهای شکم و پهلو در اخزین مرحله چربیسوزی وارد چرخه میشه و از بین میره،،اینو بدون که هفتاد درصد به تغذیه ات بر میگرده سی درصد با ورزش حل میشه اولین مرحله روی تغذیه ات دقت کن غذاهای پرکالری رو کم کن غذاهای کم کالری که سیر میکنن بخور در مرحله بعدی تحرکتو زیاد کن مثلا دویدن عالیه ،ده دقیقه با سرعت و ده دقیقه اروم هی سرعتتو کم و زیاد کن ،مسیرهای کم رو پیاده برو بیشتر از کالری که مصرف میکنی بسوزون اب زیاد بخور،اگه این کارهارو انجام بدی با یه روند خوبی وزن کم میکنی نه پوستت خراب میشه نه برمیگرده