یکی داره خیلی به منم توهین میکنه خیلی دلم و میشکنه نمیدونم چیکار کنم
مگه چی میگن؟ بعضی وقتا هم طرف خودش عصبیه و همه چیز رو عصبی میخونه. میبینی طرف مقابل یه سوال ساده پرسیده اما طرف فوری گارد میگیره.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
گزارش بی دلیل بدی خودت تعلیق میشی. مگر اینکه طرف واقعا واضح بهت توهین کنه. وگرنه نظرشو بده نی نی یار کاری نداره
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اصلا به تاپیک نبست توهمه تاپیک هام میاد و ناراحتم میکنه من هرچی گفتم نمیخوام نظر بدی و جوابش نمیدم ب ...
نادیده بگیر. برا من چند بار پیش اومده تو تاپیک چند نفر نظر دادم. یه جوری پاچمو گرفتن به خودم شک کردم. خدایا مگه من چی گفتم. کلا اونایی که عصبین کامنتارو عصبی میخونن. شاید واقعا منظوری ندارن
گزترش بی دلیل میدونم تعلیق میکنه .واسه همون خودم جواب بتش ندادم .خودش توهین میکنه .گزارش زدم
کلا ازین سوتفاهما زیاد پیش میاد اینجا. خیلی وقتا واقعا سوتفاهمه و طرف منظوری نداره. سخت نگیر