2777
2789
عنوان

ورزشی که شکم پهلو آب کنه معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 17 پست

دراز نشست روی عضلات کار میکنه چربی سوزی نداره قدرتیه ،شما در مرحله اپل باید چربی های روی عضلات رو از بین ببرید بعد روی عضلات کار کنید ،دویدن ،طناب زدن ،دوچرخه سواری،رقصیدن شنا،،،وباعث چربی سوزی میشن بعد با ورزشهای قدرتی روی عضلاتت کار کن 

غذاهای کم کالری مثلا چیا؟ 

مثلا سیب زمینی اب پز ،گوشت سفید بخار پز ،ماهی ،سالاد سبزیجات،غذاهای سرخ کردنی رو کم کن،در کنار وعده های اصلی نهارو شام سالاد بخور از حجم برنج کم کن وبا سبزیجات مهده تو پر کن هم سیر میشی هم کالری کنی به بدنت میرسونی و بدن مجبور میشه از چربیهای ذخیره شده استفاده کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا سیب زمینی اب پز ،گوشت سفید بخار پز ،ماهی ،سالاد سبزیجات،غذاهای سرخ کردنی رو کم کن،در کنار وعده ...

ممنون بابت جواب هات عزیزم 😘😘😍❤️

اسکرین گرفتم که استفاده کنم، ممنون😘😘❤️💋

D: