2777
2789

به

پرده اتاقش به پرده تیره زدم محیط اتاق تو سکوت  تمام شرایط رفاهی رو هم فراهم میکنم  هم شیر رو بموقع میدم هم پوشک رو بموقع عوض میکنم 

حتی گریپ میچر هم میدم 

ولی ساعت ۶ صبح باز بیدار میشه 

خسته شدم بخدا  😑😑😑😑😑

😁

شبا ساعت چند میخوابه

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شیطنت  های یه نوزاد ۸ ماهه که به همه چی میخواد دست بزنه  برای ی خوابیدن هم شدیدا مقاومت ...

فقط صبر...و حوصله..این روزام میگذره..

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۹ و نیم 

خب از نه و نیم خوابه دیگه بچه خوابش نمیاد بیشتر

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
خب از نه و نیم خوابه دیگه بچه خوابش نمیاد بیشتر

آخه امتحان کردم تا ساعت ۱۱ بیدار نگه داشتم  ولی باز صبح همون بود راس ساعت ۶ پا میش ۷ و نیمم میخوابه باز 

آخه امتحان کردم تا ساعت ۱۱ بیدار نگه داشتم  ولی باز صبح همون بود راس ساعت ۶ پا میش ۷ و نی ...

عین پسر منه🤣🤣هر چیز خطرناکی دوروبره..جم کن دراتاق خوابا و حموم و توالتم بسته باشه..بعد خودتم بخواب

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هنوز ان شاءالله بزرگتر بشه..خودش ک بیدار میشه میاد به زور توروهم بیدار میکنه ک باهاش بازی کنی😁😁

آخه امتحان کردم تا ساعت ۱۱ بیدار نگه داشتم  ولی باز صبح همون بود راس ساعت ۶ پا میش ۷ و نی ...

خب همه بچها اینجورین. اگه گریه نمیکنه تو اون تایم اشکال نداره بزار تو حال خودش باشه😄

عین پسر منه🤣🤣هر چیز خطرناکی دوروبره..جم کن دراتاق خوابا و حموم و توالتم بسته باشه..بعد خودتم بخواب

من اسباب بازی میریزم دورش دورشم بالشت میزارم خودمم مجبورم پیشش دراز بکشم  ولی باز طاقت نمیارم بخوابم