2777
2789
عنوان

تا میتونستم سر مامانم عربده زدم

3087 بازدید | 171 پست

خواهرم هرروز هفته اینجاست هرروز با ۳ تا بچه

امروزم که تمرگیده سر زندگیش مامانم رفته بچه هاشو نگه داره ناهار بپزه بعد که اومده یکی از بچه هارو اورده😭😭

دیگ دارم دیوونه میشممممممم 

حالم از بچه و سرصدا بهم میخوره بخدا خسته شدم دیگ

اگه ام یکم بدرفتاری کنی با بچه ها بهشون برمیخوره

من درونگرام بخدا نیاز دارم یکم در طول روز تنها باشم نه که همش شلوغی دورم باشه😭

خدا لعنتش کنه خواهرمو دیروز انقدر بداخلاقی کردم انقدر غر زدم بد نگاهش کردم باز امروز بچه شو فرستاده😭😭

خب بتمرگ تو خونت عادت کنن به خونه زندگیشون

من که جایی رو ندارم برم تو برو یکم بتمرگ تو خونت حداقل ی روز در میون بیا 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چندسالتع

۲۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدم میاد از اینایی که ازدواج میکنن بیس چاری خونه مامان باباشونن خب پس چه مرگت بود ازدواج کردی 

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

من هم درون‌گرام چند دقیقه تو اجتماع باشم باید خودمو تا چند ساعت بزنم شارژ خب بهشون بگو برم اتاقت من اگه باشم حتما میگم خواهر که این حرفارو نداره اگه خواهر شوهرت بود یچیز

حق داری من نمیدونم مردم عرضه نگهداری ندارن چرا بچه دار میشن

خاک بر سر اشغالش یکمم غرور نداره هرچی بداخلاقی میکنی باز میاد😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر بدم میاد از اینایی که ازدواج میکنن بیس چاری خونه مامان باباشونن خب پس چه مرگت بود ازدواج کردی

یکی میرن ۱۰ تا برمیگردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درس و مشق داری؟حق باتو

پشت کنکوریم بخدا نمیزاره بخونم دیگ دارم روانی میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40