2777
2789
عنوان

چقد بی ادب بود دختره🙄

287 بازدید | 13 پست

یعنی این دهه جدید یه چیز عجیبن

امروز تو خیابون یه دختره راهنمایی با مادرش که یه زن جوون بود میرفتن

دختره گوشی مامانشو گرفته بود و با صدای بلند و جوگیری میگفت به اونی که پشت خط بود : هییی بچه ک ...و ...  از مامان من بکش بیرون مامان من خودش دوس پسر داره🙄🙄🙄 مامانشم کر کر میخندید..

وای خدا مردم از تعجب... چی اومده به سر دختراااامون

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر مادرا هستن. مادرای این نسل چون توی بچگی خیلی چیزا رو نداشتن ، محدود بودن و زدن تو سرشون عقده ای شدن. میخوان بچه هاشون زندگی خوبی داشته باشن ، وقتی بچه کار بدی میکنه درست به حسابش نمیرسن، بچه رو لوس بار آوردن. تفریییییییط

خدا به داد نسلای بعد برسه که مادراشون این دختران😂

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

داری میگی مامانش هرهر میخندید اینا نتیجه تربیت نادرسته

من حتی کلی دهه نودی میشناسم اینقد مودبن ادم شاخ درمیاره

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
داری میگی مامانش هرهر میخندید اینا نتیجه تربیت نادرسته من حتی کلی دهه نودی میشناسم اینقد مودبن ادم ...

دهه نودیا رو بیشتر دهه هفتادیا و خانمای متولد اواخر دهه شصت تربیتشون کردن یکم بهترن. 

اما نوجوونای الان رو کسایی بزرگ کردن که توی بدترین شرایط کشور بزرگ شدن و کلا خیلی محدود بودن

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
باید بگید چی اومده سر مادراشون! چیزی به نام  خانواده رو به لجن کشیدن متاسفانه

آره بابا،، فک کن مادره جلو دختره دوس پسر بازی میکنه

دهه نودیا رو بیشتر هفتادیا و و اواخر دهه شصت تربیتشون کردن بهترن.  اما نوجوونای الان رو کسایی ...

هشتادیا افتضاح دارن گند میزنن

دهه نودیا رو بیشتر هفتادیا و و اواخر دهه شصت تربیتشون کردن بهترن.  اما نوجوونای الان رو کسایی ...

درسته حرفتون

مودب ترین بچه ای ک میشناسم پدرمادرش دهه شصتین دیر ازدواج کردن انقد خانومه بچشون ماهه ماه خودشونم رابطشون عالیه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
مقصر مادرا هستن. مادرای این نسل چون توی بچگی خیلی چیزا رو نداشتن ، محدود بودن و زدن تو سرشون عقده ای ...

نمیدونن دارن به گند میکشن بچه رو