2777
2789
عنوان

قیمت نجومی کتاب های کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 88 پست
هدفتون کدوم دانشگاه من دوستم رتبه ۸۰۰ منطقه سه شد هیچ رشته خوبی در دانشگاه های استان تهران ن ...

دولتی تهران عمران 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی تهران عمران 

عمران اصلاً رشته خوبی نیست

مخصوصاً برای یه دختر

اگه پایت ضعیفه سعی کن از کلیپ استفاده کنی

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
هدفتون کدوم دانشگاه من دوستم رتبه ۸۰۰ منطقه سه شد هیچ رشته خوبی در دانشگاه های استان تهران ن ...

چرا نیاورد آخه   

دم شما گرم 

سال آخر شروع کردید با ساعت مطالعه ی متوسط ، دانشگاه تهران قبول شدید 

عمران اصلاً رشته خوبی نیست مخصوصاً برای یه دختر اگه پایت ضعیفه سعی کن از کلیپ استفاده کنی

واقعا؟داداشمم عمرانه دوست داشتم باهم شرکت بزنیم کارکنیم 

پایم ضعیف بود ولی الان پایه و دوازدهم دارم باهم میخونم خیلی بهتر شدم و دیگه درسنامه و ابنا نمیخونم زیاد جز شیمی. فقط تست 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
واقعا؟داداشمم عمرانه دوست داشتم باهم شرکت بزنیم کارکنیم  پایم ضعیف بود ولی الان پایه و دوازدهم ...

کلا عمران رشته خوبی نیست 

کلیپ میبینی؟

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
عمران اصلاً رشته خوبی نیست مخصوصاً برای یه دختر اگه پایت ضعیفه سعی کن از کلیپ استفاده کنی

راستی شما از فیلم های آلاء استفاده می کردید ؟ 

منم مهندسی کامپیوتر شریف اولین اولویتمه   

اینم بنظرتون برای یه دختر خوب نیست ؟ استاد

چرا نیاورد آخه     دم شما گرم  سال آخر شروع کردید با ساعت مطالعه ی متوسط ، دانشگاه ...

البته من آبادان درس خوندم 

منطقه ۳ بود

خیلی کمکم کرد

کلا عمران رشته خوبی نیست  کلیپ میبینی؟

نه کلاس میرم.فیزیک شیمیمو کلاس خیلی قوی کرده 

راستی شما از فیلم های آلاء استفاده می کردید ؟  منم مهندسی کامپیوتر شریف اولین اولویتمه   ...

آلا اصلاً خوب نیست وقت گیره توی کانال های تلگرامی کلیپ های خوبی هست

مهندسی کامپیوتر برای دختر عالیه

و راحت میتونه مهاجرت کنه 

الان بازار کارش خراب شده ، دوره ی مامانم اینا ۲۰ سال پیش رو بورس بوده  مثله پزشکی ، دندون ، دا ...

مهاجرت با عمران هم سخته متأسفانه 

عالیه پس

من فقط استرس اینو دارم تا اسفند میتونم تموم کنم یا نه 

همش تعداد تستارو میبینم استرس میگیرم مثلا تا ص ۱۷ گسسته ۲۶۰ تا تست داره من روز مدرسه فوقش سه واحد بزارم ۳۰ تا تست بزنم از هر کدوم

من فقط استرس اینو دارم تا اسفند میتونم تموم کنم یا نه  همش تعداد تستارو میبینم استرس میگیرم مث ...

تعداد تست که میزنی خیلی مهم نیست پیشرفتت رو توی آزمون ها ببین