2777
2789
عنوان

بچه هاتون خوابن؟😶

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 47 پست
اووووف بیا ببین همه ظرفا از کابینت اورد بیرون ریخت الانم داره  داد میزنه بببببببببب ددددددا&nbs ...

😂😂😂ای خدا مردم از خنده. خداروشکر پسر من فعلا حواسش به کابینت نیست اگه گیر بده همه رو میریزه بیرون. عکسشو بفرس اگه دوس داری😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥺😍چندتا بچه داری؟ من پسرم نوزاد بود فقط تو بغلم بود باید راه میرفتم تا میخابید. خدا قوت بده ب ...

سه تا کوچیکه چهارماهشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من با گهواره میخوابونمش ۱۰ ماعشه پاهام درد گرفت از بس تکون میدمش  پدرم در اومد دیگ  گهواره ...

گهواره دوتا داره اصلا نمیخابه توش شبا کنارخودم میخابونمش تاصبح یابایدسینم دهنش باشه یا روپام

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
گهواره دوتا داره اصلا نمیخابه توش شبا کنارخودم میخابونمش تاصبح یابایدسینم دهنش باشه یا روپام

من تا صبح سینم دهنشه پهلوم  ورم کرده ازش  خدا  بمن صبر بده دیگ  خستم بخدا 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
من تا صبح سینم دهنشه پهلوم  ورم کرده ازش  خدا  بمن صبر بده دیگ  خستم بخدا

من تازه راحت شدم از شیر گرفتمش. 

من تا صبح سینم دهنشه پهلوم  ورم کرده ازش  خدا  بمن صبر بده دیگ  خستم بخدا

😢 

😂😂😂ای خدا مردم از خنده. خداروشکر پسر من فعلا حواسش به کابینت نیست اگه گیر بده همه رو میریزه بیرون ...

الان اومد داره شیر میخوره مثل سگ رو من خوابه  همه ظرفا ریختن 😀😀😀همه خوابن من بیدار  دوست دارم گریه کنم  

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
الان اومد داره شیر میخوره مثل سگ رو من خوابه  همه ظرفا ریختن 😀😀😀همه خوابن من بیدار  دوس ...

سگ؟😳 میفهمم منم دلم میخاست شوهرم که خواب بود هرچی از دهنم در میاد بهش بگم😂😂😂