2777
2789
عنوان

نمی‌دونم طلاق بگیرم یا نه

168 بازدید | 12 پست

سلام من ۱۸ سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم و سریع ناخواسته بچه دار شدم الان نوزاد دو ماهه دارم با شوهرم با هم دعوا داشتیم اما نه تا حدی که وقتی حامله بودم مشت زد تو دماغم خون اومد یا چند روز پیش گفت مامانم اینا بیان خونمون گفتم بچه گریه میکنه( مریض بود )نیان گفت نمیشه میان . گفتم پس من بچمو‌ می‌برم تو اتاق در اتاقم قفل میکنم گفت ببخشید فلان چیز داری برو ببین چیکارت میکنم منم رفتم در اتاقم کلید کردم مامانش اینا اومدن رفتن بعد رفتنشون من رفتم بیرون اتاق با شوهرم حرف میزدم منو تحویل نگرفت منم نگرفتم بعد اومد یه دفعه عین وحشیا افتاد روم هی منو میزد یه طوری که هنوز بدنم درد می‌کنه منم ناچارا چون زورم نمی‌رسید گاز گرفتن و چنگ انداختم اون چک میزد و مشت و...

حالا چند تا مسئله هست توروخدا راهنمایی کنید با داشتن یه بچه نوزاد چیکار کنم؟ حالم از شوهرم به هم میخوره با این رفتاراش ولی بچمو خیلی دوست دارم 

از طرف دیگه من بخوام درخواست طلاق بدم هیچ مدرکی بنا به کتک زدنش ندارم ولی بدن اون جای گاز من و چنگ من هست وقتی داشتم جلوشو می‌گرفتم منو نزنه حالا اگه شکایت کنم دادگاه نمیگه پس چرا جای چنگ و گاز هست ولی جای زدن تو معلوم نیست ؟ آخه چنگ و گاز معلوم میشه چک و مشت که جایش نمیمونه

چرا انقدر زود ازدواج کردی عزیزم؟

طلاق آخرین گزینه س

حالا که بچه دارین باید میزان سازگاری تون رو بالا ببرید گناه داره اون بچه

یه مدت برو خونه پدرت بعدش اگه تونستی آشتی کنین

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر لجبازی میخوای طلاق بگیریمنم مادرشوهرم بیاد خونه برم تو اتاق درو قفل کنم‌ شدهرم خیلی عصبی میشهرو خ ...

عصبی آره ولی زدن که نه 

آخه چرا باید منو بزنه 🥲 وقتی بهش میگم من شرایط ندارم مهمون بیاد مهمون دعوت می‌کنه کار اونم خوب نبوده🥲

کارت زشت بود که وقتی مادرش اومده رفتی تو اتاق در رو قفل کردید.بعد هم به حرف کاربرای اینجا قهر نکنی بری خونه پدرت.اگه خواستی همون خونه خودت باهاش سرسنگین باش.

زود باردار شدی ولی تو الان به مادری بخاطر بچه ات باید با شوهرت راه بیای.الکی زندگی رو تلخ نکنین. حالا مادرش به ساعت میومد و می‌رفت بی احترامی بهشون نکن.اگه میخوای زندگی کنی باید قلق شوهرت دستت بیاد طوری که تو دعوا کارتون به زد و خورد نکشه و با صحبت بتونی آرومش کنی.