سلام من ۱۸ سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم و سریع ناخواسته بچه دار شدم الان نوزاد دو ماهه دارم با شوهرم با هم دعوا داشتیم اما نه تا حدی که وقتی حامله بودم مشت زد تو دماغم خون اومد یا چند روز پیش گفت مامانم اینا بیان خونمون گفتم بچه گریه میکنه( مریض بود )نیان گفت نمیشه میان . گفتم پس من بچمو میبرم تو اتاق در اتاقم قفل میکنم گفت ببخشید فلان چیز داری برو ببین چیکارت میکنم منم رفتم در اتاقم کلید کردم مامانش اینا اومدن رفتن بعد رفتنشون من رفتم بیرون اتاق با شوهرم حرف میزدم منو تحویل نگرفت منم نگرفتم بعد اومد یه دفعه عین وحشیا افتاد روم هی منو میزد یه طوری که هنوز بدنم درد میکنه منم ناچارا چون زورم نمیرسید گاز گرفتن و چنگ انداختم اون چک میزد و مشت و...
حالا چند تا مسئله هست توروخدا راهنمایی کنید با داشتن یه بچه نوزاد چیکار کنم؟ حالم از شوهرم به هم میخوره با این رفتاراش ولی بچمو خیلی دوست دارم
از طرف دیگه من بخوام درخواست طلاق بدم هیچ مدرکی بنا به کتک زدنش ندارم ولی بدن اون جای گاز من و چنگ من هست وقتی داشتم جلوشو میگرفتم منو نزنه حالا اگه شکایت کنم دادگاه نمیگه پس چرا جای چنگ و گاز هست ولی جای زدن تو معلوم نیست ؟ آخه چنگ و گاز معلوم میشه چک و مشت که جایش نمیمونه