بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوبه کاش زود بزرگ بشه بچم از شیر بگیرمش یه نفس بکشم تا صبح سینم دهنشه
چ بدعادتش کردی اینجوری که داغون میشی. منم پسرم تا صبح ده دفعه برای شیر بلند میشد شیرش میدادم دوباره میزاشتمش داخل تختش بخوابه ولی اینکه بخام تا صبح سینم دهنش باشع نه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
الهی شکر عزیزم😁😍خیلی میچسبه این خوابا. چند وقتشه بچت؟
ممنون عزيزم.چهارسالشه بزرگ شده ولي از اول بچه بدخوابي بوده خيلي اذيت شدم سر خوابش.هميشه تا ساعت ٤ صبح بيدار بودم الانم گاها بهم ميريزه خوابش.البته زير نظر متخصص خواب كودكانم هستيم خير سرم
ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
ممنون عزيزم.چهارسالشه بزرگ شده ولي از اول بچه بدخوابي بوده خيلي اذيت شدم سر خوابش.هميشه تا ساعت ٤ صب ...
آخی فکر کردم کوچیکه🥺واقعا متخصص خواب کودکانم هست؟😅 منم پسرم جون به لبم کرد خیییییلی بدخواب بود زندگیم مختل شده بود. فکر میکردم تا بزرگم بشه همینه ولی همین که از شیر گرفتمش خوابش خوب شد. البته اینم بعضی وقتا بهم میریزه خوابش ولی در کل خوب شده دیگه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
من معتادم معتاد به بوی تو معتاد به آهنگی که تو دوست داری معتاد به سیگاری که با تو میکشم من معتادم معتاد با لحظه های بودنت معتاد به بغل گرمت معتاد به موهای قشنگ و لختت من معتادم به هرچیزی که تو دوست داری به آهنگی که تو گوش میدی و به فیلم سریالی که تو می بینی من معتاد هر کاریم که با تو قرار انجام بدم معتاد اینکه شبا تا صب برای تو خیال بافی کنم ، معتادم به عطر تنت، معتادم به خنده هات به خنده هایی که از گوشه پلکت اشک می ریزه من معتادم به ذوق کردنای تو معتادم به صدای گرفته و خش دار تو معتادم به غذاهای مورد علاقت به لباسای مورد علاقت من ی معتادم معتاد تو معتاد هر چیزی که به تو مربوطه و نعشه بودن با تو :)