2777
2789

همین یه ساعت پیش دستشویی داشتم رفتم اومدم داخل دراز کشیدم زیر شکمم درد گرفت و فقط میشینم رو سنگ دستشویی آروم میشم به محظ اینکه پاشم دوباره زیر دلم شدید درد میگیره و احساس ادرار دارم و میگم یه چیزی از رحمم در میاد الان این موقع شب کجا برم من چرا یهویی اینجوری شدم کسی نمیدونه  😭😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

شاید عفونت ادراری گرفتی

تکرر ادرار داری

یا همش احساس دفع ادرار داری

ولی ادرار نداری و یا هنگام ادرار سوزش داری

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عفونت ادراری گرفتی تکرر ادرار داری یا همش احساس دفع ادرار داری ولی ادرار نداری و یا هنگام اد ...

احساس دفع ادرار دارم الانم نشستم تو توالت نمیتونم پاشم دو باره زیر دلم درد میگیره چکار کنم 

زیر شکمت رو گرم کن...سشوار بگیر روش...چایی نبات  و مسکن بخور و فردا برو  دکتر

مسکن و چای نباتم خوردم اصلا نمیتونم برم داخل بشینم یا دراز فقط باید بشینم تو توالت به محض اینکه پا میشم دل درد شدید میگیرم و دوباره احساس ادرار دارم 

احساس دفع ادرار دارم الانم نشستم تو توالت نمیتونم پاشم دو باره زیر دلم درد میگیره چکار کنم 

مایعات ریاد بخور

مایعات گرم

چای کمرنگ

اگه میتونی حتما حتما برو دکتر

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
مسکن و چای نباتم خوردم اصلا نمیتونم برم داخل بشینم یا دراز فقط باید بشینم تو توالت به محض اینکه پا م ...

پس عفونت اداره...باید بری دکتر دارو بده...

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند
سریعا به پزشک مراجعه کنید

برم چ دکتری چ درد عجیبی یدفعه اینطوری شدم دکتر زنان هم نیست این وقت شب 

یادمه دختر عمم کیستش ترکیده بود همینجوری شده بود فقط نشستن مدل دشویی ارومش میکرد🤦🏻‍♀️😅 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡