2777
2789

دوماه هستش که عمل کردم اما دماغم انگار هیچ تغییری نکرده دماغم گوشتی بود و گندس هنوز تیغه بینیم و مخصوصا نوکش حالم اصلا خوب نیس تروخدا بگید ک تغییر میکنه و بهترمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسای منو بعد عمل و شیش ماه بعدشو ببینی باورت نمیشه 

هفته های اول انقد بد بود فقط گریه میکردم ک غلط کردم عمل کردم بعد شیش ماه ک کم کم اوکی شد میگفتم چرا زودتر عمل نکردم 😂

عکسای منو بعد عمل و شیش ماه بعدشو ببینی باورت نمیشه  هفته های اول انقد بد بود فقط گریه میکردم ...

دماغت گوشتی بود؟

منم انقد گریه کردم امروز از خودم بدم اومده بخدا

دماغت گوشتی بود؟ منم انقد گریه کردم امروز از خودم بدم اومده بخدا

اره گوشتی بود نگران نباش شیش ماه اول هرروز ی شکل بود دم به دیقه ب دکتر عکس میفرستادم هی میگفت طبیعیه میگفتم گند زده 

هرروز عکس میگرفتم بعدها تغییراتو دیدم ولی اولش واقعا بد بود پشیمون بودمو گریه میکردم 

اره گوشتی بود نگران نباش شیش ماه اول هرروز ی شکل بود دم به دیقه ب دکتر عکس میفرستادم هی میگفت طبیعیه ...

بهتر میشه یعنی 

برا منم یروز خیلی خوب میشه یروز گنده و زشت امیدوار باشم ینی آخه تو دلمو خالی میکنن ک اره اگ میخواس ورمش یخوابه تا الان خوابیده بود