2777
2789
عنوان

بچه ها من مقصر بودم یا اون توروخدا+شات از خدافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 27 پست
من خودم 20 سالمه و رلم 26 بعد ی سال خورده ای رابطه فهمیدم ک فقط باید کم محلی کنی واس پسرا بیش ازحد و ...

اره اشتباهم اینه ک همیشه در دسترسشم و همش میگم ک چرا نیستیو فلان.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز من دقین با همین شرایط ازدواج کردم و الان بعد از ده سال زندگی و ی دختر دارم جدا میشم

دنیای شما مث هم نیس حتمن برین مشاوره و یا جدا شو

کلن زندگی با مردی ک کوچیکتره کلی خوش میگذره اما یروزی یجایی کاری میکنه ک فرومیپاشی با ندونم کاریش

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

توی این ده ماه دوستی این اخلاقارو نداشت؟ اگه داشته والانم همونجوره که خب انتخاب خودت هستش ولی خب اگه نشون نداده بحثش فرق میکنه‌گرچه به این موضوع اعتقاد دارم بالاخره طرف ادم خودشو ی جایی نشون میده ولی ممکنه قبلش به دلیل اینکه فکرمیکنی کم اهمیته بهش اهمیت نمیدی ولی بعدا خود اون موضوع میشه مشکل

اره اشتباهم اینه ک همیشه در دسترسشم و همش میگم ک چرا نیستیو فلان.....

از این ب بعد درست کن رفتار تو کم محلی کن همیشه زود جواب پیامشو نده ی دوبار اگ قرار بیرون گذاشت کنسل کن بگو کار دارم و نمیتونم بیام خودتو مشغول نشون بده بگو بادوستام میرم بیرون باشگاه دارم وقت پاک سازی صورت دارم درس دارم و اینا زیادی قربون صدقه ش نرو اگ چن وقت زنگ نزد توم زود زنگ نزن ی مدت بعد ک اومد نگو چرا زنگ نزدی واسم وقت نمیزاری بگو کجا بودی نگرانت شد بودم 

استارتر عزیز من دقین با همین شرایط ازدواج کردم و الان بعد از ده سال زندگی و ی دختر دارم جدا میشم دن ...

واقعا؟ اگه خوش میگذره پس چیشد که خواستید جدا شید؟ 

مطمئنی علت اصلیش تفاوت سنیه؟ 

میدونی هرکسی شرایط خودشو بهترمیدونه اگه میدونی مقصر بودی معذرت خواهی کنی بهتره خودت میدونی ولی به نظر من اونم کارش اصلا جالب نیس که قهرو این همه کش داده وفقط منتظره ی معذرت خواهیه به نظر کلا رابطه ات رابطه ی سالمی بنظرنمیرسه البته این فقط نظر منه شایدخودت نسبت به شرایطتت بهتربتونی مدیریت کنی امیدوارم انتخاب درستی داشته باشی

الان اینو بهم بگید چیکار کنم؟؟؟؟ پنج روز گذشت باز فاصله بدم فکرامونو بکنیم تو تنهایی تا زمانی ک خودش ...

آره اصلا پیام نده اگ دوست داشت باشه میاد خودش زن باید یکمی ناز کنه اون باید بیاد نازتو بکش ی کاری کن فک کن دار کلی بهت خوش میگذره و اصلا ب اون فک نمیکنی 

از این ب بعد درست کن رفتار تو کم محلی کن همیشه زود جواب پیامشو نده ی دوبار اگ قرار بیرون گذاشت کنسل ...

بخدا این عجیب غریبه هم خرو میخاد هم خرما.مثلا بوده این راه کارو پیش میبرم فک میکنه باهاش قهرم هی میگ چرا زنگ نمیزنی منم باز باهاش مث قبل میشم.اصن نمیدونم چ کنم.

ولی اینم خوب میدونم منم شاید سه سال پیش بیشتر بادوستام بودم میومدم میرفتم.این فاصله و اختلاف سن باعث شده همو درک نمیکنیم ولی همو خیلب دوسداریم.میگم خوبیای خودشم داره ولی اشکالش عصبانیت بیش از حد

واقعا؟ اگه خوش میگذره پس چیشد که خواستید جدا شید؟  مطمئنی علت اصلیش تفاوت سنیه؟

یکی از علتای اصلیشه 

همسر من بشدت ب خونوادش وابسته س و استقلال فکری نداره

وقتی خونه مستقل گرفتیم تلخی اون دوسال از بین رفت و تا هفت سال خوش گذروندیم بحثای کوچیکم داشتیم ولی طوفانی نمیشد

اما از یسال قبل سر ی مسئله کوچیک ک تقصیر خواهرش بود زد زندگیمونو بفنا داد و البته اینکه دوساله نزدیکشون اومدیم زندگی میکنیم بی تاسیر نیست

در کل همسرم اهل رفیق بازیه و منم مهمونی و بیرون رفتنو دوس داشتم از این نظر خوش میگذشت

اما اینکه نتونی از خانمت حمایت کنی همه چیو خراب کرد

و اینکه اجازه داد همه قضاوت کنن ما رو و بحث تو خونه رو برد بیرون

بحرحال رشته زندگیمون پاره شد و منم نمیتونم جمعش کنم متاسفانه

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن