2777
2789

من از خودم معذرت می خوام که به همه رو دادم که کارها رو بندازن گردنم. 

من معذرت می خوام از خودم که وقتی احساس کردم داره بهم ظلم میشه و ازم سوع استفاده میشه سکوت کردم و گذاشتم که بشه. 

من معذرت می خوام از خودم بابت مهربونی بیش از حدم 

من معذرت می خوام که کینه ها رو تو دلم جم میکنم که یه روزی انتقام بگیرم ولی دارم به خودم آسیب میزنم 

............ من متاسفم، و معذرت می خوام از خودم.....

بابت سادگیم................ 

منم مثل توام معذرت خواهی نمی کنم ولی جواب اصلا نمی تونم جواب کسی که داره اذیت می کنه رو بدم از حقم نمی تونم دفاع کنم با اینکه سی سالمه بعد حرفاشون عقده میشه سر دلم و داغون میشم.

خیلی تو سری خورم😕

🌻💜🌻💜🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازخودت معذرت نخاه چون اون لحظه درست ترین کارو کردی💮

شاید، ولی دلم می خواد جواب بقیه رو بدم اما تو رودربایستی گیر می کنم و این خیلی رو مخه، واقعا دلم می سوزه برا خودم باید جواب خیلیا رو می دادم ولی نکردم سکووووت

اززندگی لذت ببر. من باموفقیت هام که مدیون خداهستم جواب همه رو دادم💮

آفرین، منم دنبال همینم، دارم سعی میکنم ببخشم وخودمو سبک کنم تا بشینم به همین فکر کنم