2821
2789
عنوان

سیلی زد منو :)

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه تازه رسیدم خونه.حالم خوب نیست .  نیم ساعته تازه .  ۲۴ . ۲۵

بیین مثلا خیلییییی مثبت ب قضیه بخوای نگاه کنی اینجوریه ک قبلش بهت گفته بوده حالش خوب نیست، پسراهم وقتی حالشون خوب نیست از لحاظ روحی خیلیییییی حساس میشن .... اینو بدون صدبرابر خودش الان داغون تر و پشیمون تره ... فعلا سکوت بکن حتی در برابر خودش و محل نده اصلا حتی شده ۱ هفته ... خودش میفمه چ پی پی خورده ((((: 

حس میکنم اگ برم زیر ی سقف باهاش قراره بدبخت بشم . اینجوری ی بچم بیاد تو زندگیم اونم بدبخت میشه 

اگه واقعا از ته قلبت دوسش داری پس بمون و درستش کن تا حساب کار بیاد دستش اگه ن نداری ول کن بره رها کن 

بیین مثلا خیلییییی مثبت ب قضیه بخوای نگاه کنی اینجوریه ک قبلش بهت گفته بوده حالش خوب نیست، پسراهم وق ...

😂😂چ دل خوشی داری ‌‌

تازه پیام داده حس میکنم کم بود برات  

حس میکنم اگ برم زیر ی سقف باهاش قراره بدبخت بشم . اینجوری ی بچم بیاد تو زندگیم اونم بدبخت میشه 

نمبدونم گلم.بهتره مشاوره کنی. چون دید های ما فرق داره 

مثلا الان ک اینارو میگی من تو ذهنم همسر سابق خودمو تصور میکنم.و اونجوری نظر میدم .

باشه، توخوبی😏

[QUOTE=257450691]پشمااااام یعنی اینقد بیشعوره؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐 وای تمومش کن واییییییییییی خیلیییییی پروعه[/QUاره. 

بعدم گفت من ک محکم نزدمت . 

در صورتی ک من بازوم کبود شده ‌‌

لپم قرمز شده  . 

[QUOTE=257450691]پشمااااام یعنی اینقد بیشعوره؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐 وای تمومش کن واییییییییییی خیلیییییی ...

ایارو عکس میگرفتی این طرف تو خیلی پروعه! بگو ن بیا محکم بزن... اصلا چرا باهاش صحبت میکنی /: نباید جوابشو بدی حتی دیگ ک بخاد الان طلبکارم باشه حتی .... فردا صب میفته چ پی پی خورده