2777
2789
عنوان

سیلی زد منو :)

522 بازدید | 28 پست

1سال و نیمه عقد کردم .  از دیروز ازش خبر نداشتم . 

یعنی زنگ زدم 🙂ولی بر نداشت . امروز زنگ زد گفت آماده شو بیام دنبالت بریم بیرون حالم خوب نیست یکم بچرخیم . منم ناراحت بودم ک جواب تلفن نداده باهاش سرد صحبت کردم که شروع کرد به بی احترامی به خودم و خانوادم و منم چون خیلی عصبی شدم گفتم خانواده خودتن حتی مادر و پدرشم نگفتم فقط گفتم عمه هاتن . 

آمده شدم اومد دنبالم 🙂گفت مامانم راست گفته وقتی بریم سر خونه زندگیمون روی واقعی تو نشون میدی الان خفه خون گرفتی اون موقع جبران کنی .

منم گفتم پس مامانت پُرت کرده محکم یکی زد تو گوشم .

بعدم گفتم ازت بدم میاد از خانوادتم بدم میاد محکم بازومو گرفت ک کبود شده 

🙂حالم خیلی بده هنوز نرفتیم زیر ی سقف داره منو میزنه دیگه وقتی زندگی مونو شروع کنیم میخواد چیکار کنه؟؟؟ 

می‌گید چکار کنم ؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐✨

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

کبودیتو ببر نشون بده پزشک قانونی شکایت کن ازش.از الان اینجوریه بعدا له و لورده ات میکنه.

قشنگ ادمش کن دیگ زر زر نکنه .مامانم مامانم 

این ماماناشونم برا ما شدن عزرائیل

باشه، توخوبی😏
کبودیتو ببر نشون بده پزشک قانونی شکایت کن ازش.از الان اینجوریه بعدا له و لورده ات میکنه. قشنگ ادمش ...

میدونی گفت تو اسم مامانمو آوردی منو تحریک کنی بزنمت ک بری شکایت کنی و فلان و دیه بگیری و..