2821
2789
عنوان

سیلی زد منو :)

581 بازدید | 28 پست

1سال و نیمه عقد کردم .  از دیروز ازش خبر نداشتم . 

یعنی زنگ زدم 🙂ولی بر نداشت . امروز زنگ زد گفت آماده شو بیام دنبالت بریم بیرون حالم خوب نیست یکم بچرخیم . منم ناراحت بودم ک جواب تلفن نداده باهاش سرد صحبت کردم که شروع کرد به بی احترامی به خودم و خانوادم و منم چون خیلی عصبی شدم گفتم خانواده خودتن حتی مادر و پدرشم نگفتم فقط گفتم عمه هاتن . 

آمده شدم اومد دنبالم 🙂گفت مامانم راست گفته وقتی بریم سر خونه زندگیمون روی واقعی تو نشون میدی الان خفه خون گرفتی اون موقع جبران کنی .

منم گفتم پس مامانت پُرت کرده محکم یکی زد تو گوشم .

بعدم گفتم ازت بدم میاد از خانوادتم بدم میاد محکم بازومو گرفت ک کبود شده 

🙂حالم خیلی بده هنوز نرفتیم زیر ی سقف داره منو میزنه دیگه وقتی زندگی مونو شروع کنیم میخواد چیکار کنه؟؟؟ 

می‌گید چکار کنم ؟؟؟؟؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😐✨

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

کبودیتو ببر نشون بده پزشک قانونی شکایت کن ازش.از الان اینجوریه بعدا له و لورده ات میکنه.

قشنگ ادمش کن دیگ زر زر نکنه .مامانم مامانم 

این ماماناشونم برا ما شدن عزرائیل

باشه، توخوبی😏
کبودیتو ببر نشون بده پزشک قانونی شکایت کن ازش.از الان اینجوریه بعدا له و لورده ات میکنه. قشنگ ادمش ...

میدونی گفت تو اسم مامانمو آوردی منو تحریک کنی بزنمت ک بری شکایت کنی و فلان و دیه بگیری و..