2821
2789
عنوان

خانوما به بچه هاتون یاد بدین تو کارای مهمونی کمک کنن 👇👇👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 2601 بازدید | 179 پست
باز یه خانه دار یه هیچ جا نرسیده اومد در مورد شاغلا شکر اضاف خورد پزشک جلو کی خم و راست میشه معلم جل ...

پزشک و معلم و وکیل هم باشی باید ظرف بشوری بچت بزرگ کنی خونت تمیز کنی

اگر شعور و فرهنگ داشتی کارهای خونه رو کلفتی نمیدیدی

فرهنگ و ادب و شعور به تحصیلات و شغل ربطی نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پزشک و معلم و وکیل هم باشی باید ظرف بشوری بچت بزرگ کنی خونت تمیز کنی اگر شعور و فرهنگ داشتی کارهای خ ...

وای وای چه حرفا هیچ بایدی وجود نداره تو آینده دیگران رو نمیسازی نگا طرز فکرت رو زنا رو فقط واسه زاییدن و ظرف شستن میبینی پس این همه پزشک که فقط تو مطب کار میکنن و واسه کارای خونه کمکی گرفتن و بهش پول میدن چی این همه زن دانشمند رو برو مطالعه کن ببین به چه چیز هایی رسیدن نخیر عزیزم همه خانه داری نمیکنن هر کسی هر کاری دلش میخواد انجام میده حتی تو دین اسلام که زن ستیز ترین دین تاریخه میگه کار خونه وظیفه زن نیس خلاصه هر کی راه خودش میره من درس میخوانم شاغل میشم درصد کمی از زن ها میرن خانه دار میشن

تویی که نظرت اینه شعور یعنی دختر نوکری کنه ظرف بشوره تا دیگران بهش بگن آفرین تو خیلی عقب مانده ای دی ...

اخه بیسواد شما آنقدر بیسوادی که به همکاری میگی نوکری!من دیگ چی میتونم به شما بگم،،عقلت همینقده،،من تا سال بیام باهات صحبت منطقی کنم شمایی که شعورت نمیکشه و قسم خوردی و به خودت قول دادی که نفهمی من چی میگم و منظورم چیه و فقط یاد گرفتی رو حرفت غیر منطقیت واستی، رو شعورت کار کن.. اونقدر نفهمی که منظور از حرفت اینه که ینی پس هر کسی که مهمونی میره و یه دوتا فنجون میبره تو آشپزخونه میزاره پس داره نوکری میکنه،،،جاهل رو پیامم ریپ نزن تو دیگ خیلی نفهمی

ای که دستت می رسد، دستی بگیر...

وای وای چه حرفا هیچ بایدی وجود نداره تو آینده دیگران رو نمیسازی نگا طرز فکرت رو زنا رو فقط واسه زایی ...

مام شاغلیم ولی در کنارش شعورمون میشه و به کمک کردن نمیگویم نوکری،،،تو تک کتاب میخونی طرز فکرت که داغونه،،فقط خودتو پشت کلمات قایم کردی و فاز روشنفکری به اصطلاح برداشتی و میخای بگی خیلی حالیته،،این یه تقسیم مسئولیته،،،خانم توی خونه آقا بیرون،حالا اگه خانم دستش تو جیبشه و میتونه کارگر بگیره این اصلا بد نیست ولی این تفکر تو از بیخ و ریشه غلطع،،حیف هم کلام شدن با همچین آدمایی داغونی

مام شاغلیم ولی در کنارش شعورمون میشه و به کمک کردن نمیگویم نوکری،،،تو تک کتاب میخونی طرز فکرت که داغ ...

چرا پیامای اونو نخوندی هاا به شاغل ها یه کلمه خیلی بد گفت شعورم اجازه نمیده حتی اون کلمه رو بیان کنم تو اگه ا اون بی ادب دفاع میکنی خودت عین اون یه بی ادب فحاشی

اخه بیسواد شما آنقدر بیسوادی که به همکاری میگی نوکری!من دیگ چی میتونم به شما بگم،،عقلت همینقده،،من ت ...

ابله اون به زنای شاغل توهین کرد منم جوابش دادم دلم به حال اوسکلایی مثل تو میسوزه عقده ای تو اگه شاغلی چرا تو تایپکات بخاطر پول یه مرغ داری سگ دو میزنی

ابله اون به زنای شاغل توهین کرد منم جوابش دادم دلم به حال اوسکلایی مثل تو میسوزه عقده ای تو اگه شاغل ...

قشنگ مشخصه داری میسوزی و حرفی نداری که میری تاپیکای گذشتمو شخم میزنی تا چهار تا چیز پیدا کنی،،،اینم جز همون کمبودات هست،،بسوز