خودم واسه خودم تولد گرفتم حتی لباسی که پوشیدم و کیک کار خودم بود و این منو خوشحال تر و پر انرژی تر میکنه🦦
حالا بیاین نظر بدین💛
من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________ حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت میآیی و میبینی بیش از آنکه تصور میکردی دوام آوردهای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق میگردی_________
یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫 ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
سالروز خروج از مادر رو بهت تبریک میگم😂😂 همیشه شاد و سالم باشی♥️
سلام کثافت
یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫 ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠