2777
2789

دوستان سلام.. دختر من کلاس اولیه سر کلاس خیلی بازیگوشه و داعم دلش مبخاد بازی کنه و خیلی ریلکس و خونسرده هوشش خوبه ولی تو مدرسه نسبت به تکالیفش سرده و معلم چند مدته خیلی گلایه داره ازش میگه بهش میگم اذیت نکن بشین مشقتو بنویس مات میشه تو چشمم و نگام میکنه فقط و زیاد بازیگوشه

جای دیگم که میریم خیلی دلش میخواد بالا و پایین بپره و بازی کنه 

ولی توی خونه به حرفم گوش میده و اذیتی نداره به حدی که دلم مبخاد همیشه خونه باشم🥲 

درسشم قشنگ میشینه مینویسه ولی کافیه بریم بیرون خونه دلش میخواد خودشو خالی کنه انرژیشو

بنظرتون با این علاعم میتونه پیش فعال باشه؟ ولی ماشالله باهوشه الان چقد کلمه ها رو من زودتراز معلم بهش یاد دادم املا میگیرم ازش بلده 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم هم سن و سالاش یا دیگران رو که میبینه جوگیر میشه 

اره دوس داره همش پیش یکی باشه بازی کنه باهاش

عزیزم بیش فعال با کم هوشی فرق داره 

و اگه حاد نباش مشکل بزرگی نیست 

پیش نهاد میکنم تخلیه انرژی بزارید برای بچتون یه جور که اینقدر بازی و فعالیت کنه که دیگه مشکلی سر کلاس نداشته باش

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
اگر تو.خونه مشقش راحت مینویسه نه برچسب نزن بهش

هوشش خوبه ماشالله فقط سرکلاس بازیگوشه و درکل بیرون از خونه خیلی دلش میخواد بازی کنه 

عزیزم بیش فعال با کم هوشی فرق داره  و اگه حاد نباش مشکل بزرگی نیست  پیش نهاد میکنم تخلیه ...

اتفاقا گفتم همین کارو کنم بزارم ایقد دو چرخه یواری کنه ایقد تو پارک بازی کنه که خودش بگه خستم شده دیگه ولی خب اخه فقط میخام خیالم راحت بشه کع بیش فعال نباشه

اتفاقا گفتم همین کارو کنم بزارم ایقد دو چرخه یواری کنه ایقد تو پارک بازی کنه که خودش بگه خستم شده دی ...

عزیزم من خودم بیش فعال بودم 😂الان سالم سالمم و به شدت اروم شدم بیش فعالی چیز بدی نیست اگه در حد کم باش نگران نباش و با یه مشاور مشوررت بگیر

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
اتفاقا گفتم همین کارو کنم بزارم ایقد دو چرخه یواری کنه ایقد تو پارک بازی کنه که خودش بگه خستم شده دی ...

باتشخیص منوشمامشخص نمیشه بچه پیش فعالی یااختلال شخصیت داره بچه بایدتست بده تاببینیدتمرکزداره یانه

باتشخیص منوشمامشخص نمیشه بچه پیش فعالی یااختلال شخصیت داره بچه بایدتست بده تاببینیدتمرکزداره یانه

از ابن بازیای تمرکز خیلی باهاش انجام میدم اتفاقا.. با اینکه خاطره دوسالگیش یادشه یا یه چیزیو به جای امن قایم میکنم پیدا میکنه تمرکزشم خوبه خداروشکر  اصلا تو خونه ببینیش باور نمیکنی این همونه که بیرون میبینی