2777
2789

مامانم همیشه با حرفاش آزارم میده 

جلو فامیل کتکم زد یبار هیچوقت فراموش نمیکنم 

تو بچگی تو حموم زندانیم میکرد منو میزد بهم فحش میداد 

الان هر کاری ام بکنه هر خوبی هم بکنه ازش نمیگذرم

شاید تو روش بخندم ولی تو دلم ازش متنفرم ..

هیچوقت نمیخوام مثل مامانم بشم برای بچم 

هر چی که اون ازم گرفت رو من به بچم میدم :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقادم اینه.

بزرگسالی باش که وقتی بچه بودی بهش نیاز داشتی...

تصمیمتون گواه این جمله ی با ارزشه.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

حالا برعکس کاش من مثل مادرم بودم مادرم خیلی به بچه میرسه خیلی حوصله داره اما من ندارم مثلا غذا نخوره جمع میکنم در حالیکه مادرم دو ساعت میشینه تا بزور بده‌بخوره اگر نخورد زود میره غذا درست میکنه تنوع میده اوووووووووف من حوصله ندارم😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

دیقا منم🤕🙂

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

چقد من بودی تو

ولی الان که مادرم فوت شده چقد غصه میخورم که کاش بود منم مث تو فک میکردم اگه خدا به پام بیفته هم نمیبخشمش ولی الان روزی هزار بار ارزو میکنم خدا بخاطر من عذابش نده...

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....