2777
2789
عنوان

هیچوقت دلم نمیخواد شبیه مامانم بشم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار داری مامان منو میگی!

من رو توی بچگی دوبار شب از خونه بیرون انداخت.

تا دلت بخواد ازش کتک خوردم.

جلو جمع یا کتکم می زد یا تحقیرم می کرد.هرچی از دهنش در میومد بهم میگفت.

حق هیچ انتخابی نداشتم.

همش توو سرم می کوبید که هیج پخی نمیشی؛واسه ریختن یه لیوان آب از دستم؛تا یه هفته تحقیرم می کرد.

حالم ازش به هم میخوره.

یه معلم مهریون داشتم فوق العاده زن خوبی بود؛بچه دار نمیشد. همیشه توی عالم بچگیم میگفتم کاش این مامانم بود.و همیشه میگم خدا به کسایی مثل مامان من بچه میده؛به زنای دسته گلی مثلِ اون نه...

سلام دوست عزیز من یه مطلبی به عنوان یه مادر لازم دونستم بگم ببین من کار مادرت تایید نمیکنم ولی هر آدمی الکی اینطوری رفتار نمیکنه جدای دلخوره ای که ازش داری بشین فکر کن ببین مادرت به عنوان یه زن تحت فشاره زندگی نبوده؟ ببین یه چی بگم آدم توی زندگی واقعا کم میاره بد اخلاق میشه ضعیف ترین آدم پیدا میکنه سرش خالی میکنه همون اولش گفتم کار مادرت درست نبوده ولی یک درصد طرف مادرت میگیرم بنده خدا ببینی چه وضعیتی بوده که جیگر گوشه اش میزده 

چقدر منی ☹️

منم الان بعد از ۸ماه اومدم خونه مامانم چون بهم گفت بیا برنج دم کن برای مهمون گفتم خوب در نمیاد ناراحت شده قیافه گرفت برام 

دوست دارم زودتر برگردم خونه خودم 

وزن اولیه ۹۳/۴۰۰ ❤️ وزن فعلی ۷۸/۱۰۰❤️ وزن هدف ۶۵.    
آن شالله بتونی..چون اکثرا این جور افراد دقیقا تکرار رفتار مادرشوهر میشن

من نیستم ایقد به بچه هام محبت میکنم اجازه میدم باهام درد دل کنه نظرشو بگه هر چی دوس داشته باشه میخرم روزی هزار بار قربون صدقش میرم بغلش میکنم چیزایی رو که ارزوم بودن الان اون راحت داره بدون منت

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....