2777
2789
عنوان

هیچوقت دلم نمیخواد شبیه مامانم بشم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 63 پست
مادر شما هم اذیتتون میکرد ؟  چیکار کردید که شبیهش مشید لطفا بگید 💙

من نابودم کرد چه فحشای ناموسی بهم نمیداد چه کتکایی نمیزد ۱۸سال تو خونه بابام بودم یبار سوشرت یا پالتو برام نگرفتن با این که مامانم خشک بود تو طلا این کوچکترین چیزش بود نابودم کرد نابود متاهل شدم نه عروسی درستی نه هیچی زایمان کردم سزارین تو شهر غریب دو روز بعد عملم ی دختر ۱۹ساله رو با بچه گذاشت رفت اگه بگم چکارا کرده زار زار گریه میکنی 

دخترم از گل نازکتر بهش نمیگم بهترین رفیقشم خودم نمیخورم نمیپوشم بهترینشو برا اون میگیرم و میپوشونم ۷سالشه الان 

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر عزیز حرف خیلی ارزشمنده  ولی حرف منم گوش بده لطفا  شما حتی اگه فشار زندگی روت باشه ب ...

نه عزیزم خب طرز رفتار مادرت درست نیست با دختر 20 ساله ولی به دل نگیر هر چی باشه مادره ببین خواه یا نا خواه کسایی بهت ضربه میزنن که اصلا دینی به گردنت ندارن یهو برمیگردی پشت سر نگاه میکنی میگی این آدم ها چرا باید به من آنقدر آسیب برسونن لااقل مادرت بزرگت کرده لااقل میدونی اگه حتی تحقیرت هم میکنه سرش به تنش می ارزه توی مسیر زندگی یه آدم هایی بهت صدمه میزنن که تو نوکر خونت هم حسابشون نمیکنی چه برسه به یه آدم باشخصیت با این تفاسیر مهربون باش بزار دعای خیر مادرت همراهت باشه اینایی که من میگم پشتش یه عالمه تجربه است