2777
2789
عنوان

هیچوقت دلم نمیخواد شبیه مامانم بشم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیستم ایقد به بچه هام محبت میکنم اجازه میدم باهام درد دل کنه نظرشو بگه هر چی دوس داشته باشه میخرم ...

خدا واسشون شما رو نگه داره. من هیچوقت جرات نمی کنم با مثلا مادرم حرف بزنم؛مشورت کنم دردل کنم؛شروع میکنه ترور شخصیتی کردن. بخدا پریود میشدم استرس داشتم الان چطوری بگم بهش؛یعنی کوچکترین چیزا رو به مصائب تبدیل می کنه. منم تنهام همیشه توی اتاق خودمو حبس می کردم گریه می کردم ولی به مامانم چیزی نمی گفتم.بهتر از تحقیر و طعنه بود.

وفتی گفتین به حرفاشون گوش میکنم؛گفتم وای خدایا مگه میشه...خوش بحال بچه هاش

راه حلش چیه ؟ 

راه حلی نداره .مغز کودک مثل صفحه سفید می مونه هرچی روش بکشی دیگه پاک نمیشه.فقط احترامشو نگه میدارم بخاطر خدا.ولی به خود خدا قسم مادر خیلی خوبیم برای دخترهام.تا حالا دستم بالا نرفته که حتی برای ترسیدن وانمود کنم میخوام کتکشون بزنم.چشم های معصوم بچه ها دنیای حرف و احساسه

سلام دوست عزیز من یه مطلبی به عنوان یه مادر لازم دونستم بگم ببین من کار مادرت تایید نمیکنم ولی هر آد ...

مادر عزیز حرف خیلی ارزشمنده 

ولی حرف منم گوش بده لطفا 

شما حتی اگه فشار زندگی روت باشه باید دخترتو بزنی ؟ 

فاحشه صداش کنی ؟ 

جلوی زن برادرت برادر زاده هات و پدر و مادرت که سالی یبار میبینیشون بچه ۲۰ سالتو بزنی ؟ 

که چرا سیب زمینی غذارو خورده 

واقعا مادر بودن اینجوریه ؟ اگه اینجوریه لعنت به من اگه بخوام مادر بشم 

مادر من خیلی خوبیه داره 

ولی یه ایراد بزرگ هم داره از کودکی تا الان من و خواهر و برادرام با هرکی دعوامون میشد حتی اگه مقصر نبودیم  مامانم ما رو دعوا می‌کرد وسرکوبمون می‌کرد و باعث شد کمبود اعتماد به نفس داشته باشیم. 

واین باعث شد من الان تمام قد از بچه هام حمایت کنم و ترسو بارشون نیارم. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
انگار داری مامان منو میگی! من رو توی بچگی دوبار شب از خونه بیرون انداخت. تا دلت بخواد ازش کتک خورد ...

من به خاطر مادرم از بچه دار شدن متنفرم ..

عاشق بچم همیشه رویاشو دارم ولی با تمام وجودم میترسم خدایی نمرده ۱ درصد شبیه مامان خودم بشم برای بچم 

من به خاطر مادرم از بچه دار شدن متنفرم .. عاشق بچم همیشه رویاشو دارم ولی با تمام وجودم میترسم خدایی ...

میفهمم...

من از اینکه دختر داشته باشم همیشه بدم میومد...

همیشه میگم یتیم بودن و نداشتن مادر بسیااااار بهتر از مادرِ بد بودنه؛دختر دایی خودم یتیمه ولی خیلی بهتر از منه روحیه و زندگیش؛ولی من توی شکنجه گاهِ مادر بزرگ شدم و فقط امثال خودمون می دونیم که توی بقیه ی زمینه های زندگیمون؛چقدر تاثیر مخرب گذاشته وجود چنین مادرایی...