منم اینجور بودم خودم دارو خوردم و پماد استفاده کردم ولی انگار مشکلم حل نشده
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یه روشی هست به اسم فریز کردن برای ازبین بردن عفونت باید با دکترت در موردش حرف بزنی
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
دقیقااا منم همینم ولی یری اخر قبل از داروها شستشو واژن انجام دادم بهتر شدم بعد داروهام میخام دوباره انجام بدم ک ایسالااااا ریشه کن سه ش..و..رت نپوش تو خونه دستمال کاغذیم نکش ب خودت بعد دسشویی بجاز کهنه تمیز نهی استفاده کن بزار افتاب همش نوار بهداشتیم مشبک اصلاااا استفاده نکن
عزیزم یه بسته شیاف لاکتواژ بگیر هر شب بزار فکر کنم ۱۱تا توش داره فقط حتما شرت بپوش چون صبحش حسابی ترشح میاد بیرون بخاطر مصرف مدام دارو phواژنت ریخته بهم زود به زود عفونت و خارش میگیری این شیاف رو دکتر زنان بمن داد گفت یه دوره استفاده کنم تا فلور واژنم دوباره طبیعی بشه درمان خارش و قارچ هم هست من کپسول خوراکیش هم گرفتم همزمان با هم مصرف کردم الان مدتها است دیگه عفونت نگرفتم
کپسول خوراکیش لاکتوفم هست
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑