2777
2789
عنوان

علت خارش شدید دهانه واژن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 86081 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ دکتری باید بره یعنی خوب میشه اخه مجرد ک بودم هم عفونت داشتم

خب اونم باید ازمایش بده اگه عفونت داشته باشه به شما منتقل میشه معذرت میخوام تو رابطه از وسایل بهداشتی استفاده کنید 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

دقیقااا منم همینم ولی یری اخر قبل از داروها شستشو واژن انجام دادم بهتر شدم بعد داروهام میخام دوباره ...

بخدا همشو رعایت میکنم ش.و.ر.ت ک اصن نمیتونم بپوشم تو دوران پریودی مجبورم وگرنه میمیرم حالت خفه بهم دست میده نوار بهداشتی مشبک هم حساسیت دارم اصن نمیتونم استفاده کنم😐

بچه ها نخندین🚶‍♀️
عزیزم یه بسته شیاف لاکتواژ بگیر هر شب بزار فکر کنم ۱۱تا توش داره فقط حتما شرت بپوش چون صبحش حسابی تر ...

شیافش بستش الومینیوم هست اگه اینه ک دکتر چند بار داد ولی فایده نداشت😭

بچه ها نخندین🚶‍♀️

نه عزیزم بسته بندیش مثل کپسولهای معمولیه حتما هم باید تو یخچال نگهداری بشه چون پروبیوتیک زنده هست تو گرما میمیره از بین میره برای من که خیلی موثر بود واقعا خوب شدم فکر کنم دو تاش با هم بشه صد تومن هر دوش رو بخر هم خوراکی هم واژینال هم زمان شروع کن مصرف تا۱۱روز شیاف تمام شد قرص خوراکی رو هم قطع کن قرصش سی تا هست بعد اون ۱۱روز که تمام شد هفته دو بار مثلا به فاصله سه روز بخور من خودم هر موقع که میخواستم با شوهرم رابطه داشته باشم قبل رابطه میخوردم دیگه اصلا دچار خارش و عفونت نشدم و یک چیزی که خیلی تاثییر داره مصرف قند و شکر و هر چیزی که توش قند و شکر داره رو تو این مدت کلا قطع کن هرچیززززی که قند و شکر داره کیک بیسکوییت نوشابه شکلات خلاصه هر چی واقعا معجزه میبینی یک ماه رعایت کن کلا عفونتت خوب میشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
نه عزیزم بسته بندیش مثل کپسولهای معمولیه حتما هم باید تو یخچال نگهداری بشه چون پروبیوتیک زنده هست تو ...

باشه عزیزم ممنون حتما میخرم و استفاده میکنم ببینم چی میشه خدا کنه خوب شم😭❤

بچه ها نخندین🚶‍♀️

من خیلی دکتر رفتم خوب نشدم کلافم کرده دیگه دارو نمی‌خورم رفتن طب شتی یه سری شیافای خیلی ریز دستساز داه برام معجزه کرد الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه  اصلا با عرص پوزش شیاف رو استفاده کردن یه تکه  شبیه دستماد کاغذی کثفی اومد و خارش و سوزش در جا خوب شد 

دیگه به این طب سنتی اعتقاد پیدا کردم هر کی بگه فلان یا بهمان اون رو معرفی میکنم  شما هم میتونی مشاوره بگیری 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   در ضمن راحت باش خانه

من خیلی دکتر رفتم خوب نشدم کلافم کرده دیگه دارو نمی‌خورم رفتن طب شتی یه سری شیافای خیلی ریز دستساز داه برام معجزه کرد الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه  اصلا با عرص پوزش شیاف رو استفاده کردن یه تکه  شبیه دستماد کاغذی کثفی اومد و خارش و سوزش در جا خوب شد 

دیگه به این طب سنتی اعتقاد پیدا کردم هر کی بگه فلان یا بهمان اون رو معرفی میکنم  شما هم میتونی مشاوره بگیری 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   در ضمن راحت باش خانه