2777
2789
خدایا شکرت 😭😭 دعا کنید بمونه برام🍀🤍😍🥰

مثبته

مامان شدنت مبارک

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
عین منی 😔😔😔😔😔

من البته یسال ازدواج کردم و تو این یسال کلا جلوگیری نداشتم ولی اقدام هم نبودم کلا اما اگ همه چی اوکی بود طبیعتا باید میشد ،حس میکنم مشکلی هست

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم ممکنه شما تازه باردار شده باشی من آزمایش دادم هف هفتمه

😃😃😃😁 از بس خوشحالم دستام می لرزه😍😍🍀🤍

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
من البته یسال ازدواج کردم و تو این یسال کلا جلوگیری نداشتم ولی اقدام هم نبودم کلا اما اگ همه چی اوکی ...

عزیزم منم مشکلی نداشتم 

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
😃😃😃😁 از بس خوشحالم دستام می لرزه😍😍🍀🤍

زود سپنج دود کن چش نشی عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
من البته یسال ازدواج کردم و تو این یسال کلا جلوگیری نداشتم ولی اقدام هم نبودم کلا اما اگ همه چی اوکی ...

من بعد از ۳سال اقدام بی نتیجه فهمیدم مشکل از شوهرم بوده.حتما باهم برین دکتر انشالله تا عید باردار بشی گلم🤲🤲🤲🤲

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...