2777
2789

امام مهربان زمانه ی من🌹مهدی جانم💓

پدر بزرگوار همه ی ما ...

سلام .....🤚

آیه ای چشم نواز در کلام پروردگارتوجه من را به خود جلب کردکه خداوند میفرماید:🌱

🌺يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولئِكَ يَقْرَؤُنَ كِتابَهُمْ وَ لا يُظْلَمُونَ فَتِيلًا «71» اسرا🌺

🌼روزى كه هر گروهى از مردم را با پیشوایشان فرامى‌خوانيم، پس هر كس نامه‌ى عملش به دست راستش داده شود، پس آنان نامه‌ى خود را (با شادى) مى‌خوانند و كمترين ستمى بر آنان نمیشود .🌼

شما امام وپیشوای ما به انتخاب بی نقص خداوند  هستید👌

پیشوا و رهبر به سمت نور و حقیقت ...💫

از خداوند میخواهیم در دنیا وآخرت ما پیرو واقعی شما شناخته شویم 🤲 و همواره زیر پرچم شما باشیم🏳

زیرا خداوند شما را برای این مقام پاک وطاهر از

خطا ساخته 👌

و امامت و ولایت حق همیشگی شماست🌎

💐امام صادق (علیه السلام)- یعقوب‌بن شعیب گوید: از امام صادق (علیه السلام) درباره‌ی آیه: یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ پرسیدم. فرمود: «خداوند هر نسل از این امّت را با رهبر وامامش فرا می‌خواند». عرض کردم: «یعنی رسول خدا (ص) با نسل خود و علی (ع) همراه با نسل خود و حسن (ع) با نسل خود و حسین (ع) با نسل خود و هر امامی همراه با نسلی که درمیان آن کشته شده است»؟فرمود: «آری»!💐

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۲۶۰_بحارالأنوار، ج۸، ص۱۱/ المحاسن، ج۱، ص۱۴۴/ نورالثقلین

دوستانی که تاپیک رو میخونید اگر دوست داشتین بگین تا تاپیک های مهدوی تگتون کنیم 😍💋

https://uupload.ir/view/vid-20220818-wa0023_cj78.mp4/

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

امام حسن عسکری (ع) فرمودند:

🔹سخت تر از یتیمی کسی که پدر خود را از دست داده است، یتیمی است که از امام خود جدا و محروم است و نمی‌تواند به او دسترسی پیدا کند و نمی داند که وظیفه اش در احکام دینی مورد ابتلای او چیست. بدانید، هر کسی که او را هدایت و راهنمایی کند و آیین ما را به او می آموزد در پیشگاه خداوند همراه ما و در جایگاه ماست.

💐 میلاد با سعـــــادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به پیشگاهِ مقدسِ حضرت مهـــــدی عجـــــل الله فرجهُ، تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

تهمتم میزنند‼️

✨‌‌یکی از دوستان خوب امام زمان ارواحنافداه نقل می کند:

روزی با یکی از افرادی که بصورت ظاهر چهره مقدس مآبانه داشت درباره ظهور امام زمان صلوات الله علیه صحبت می کردیم. 

از جمله به ایشان گفتم:«ما باید مردم را به یاد امام زمان بیندازیم و برای فرج آن حضرت دعا کنیم.»

او دست خود را روی گلویش گذاشت و گفت: «امام زمان بیاید و گردن ما را بزند؟؟ »

من خیلی دل شکسته شدم💔و بغض گلویم را گرفت😔و با حالت گریه به منزل رفتم و در مظلومیت امام زمان اشک زیادی ریختم😭و حتی غذا نتوانستم بخورم...

تا آنکه تقریبا بین خواب و بیداری حضرت ولی عصر را در حالی که محزون بودند دیدم،در همان حال آن حضرت سه مرتبه فرمود: تهمتم میزنند

⬅️چقدر باید ما بی معرفت باشیم که درباره امام مهربانی که خداوند به او لقب "رحمة للعالمین" داده است اینطور حرف بزنیم و موجب دوری مردم از آن حضرت و ترساندن آنان از ظهور مقدسش گردیم.

📚راهی بسوی نور ص۱۸۴

💞@abasaleh_1

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

✨✨✨

هروقٺ احساس ڪردید 

از #امام_زمان دور شدید... 

و دلتوݩ واسہ آقـا تنگـــ نیسٺ... 

ایݩ دعاے ڪوچیڪ رو بخونید... 

بخصوص توے قنوٺ هاتوݩ 📿🤲

((اللهم لین قلبی لولی امرک ))یعنـے...

«خداجون دلمو واسه امامم نرم کن....» 

زندگیتو‌امام‌زمانۍ‌ڪن#  

💥برای لبخند مولا واربابمون آقامون امام زمان عجل الله💗

#گناه🔥نکنیم 💥

💥اللهم الرزقناتوفیق یاری امام #مهدی فاطمه جانمان💗🤲

انشاءالله🤲

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🔴 راه نجات در آخرالزمان در کلام امام حسن عسکری علیه السلام

🔵 امام حسن عسکری (ع) فرمودند:

🌕 کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.

🌺 ولادت امام حسن عسکری علیه السلام را خدمت فرزند بزرگوارشان، حضرت مهدی ارواحنا فداه و همه شما منتظرین تبریک وتهنیت عرض میکنیم.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🔴.لازم نیست مشکلت رو به کسی بگی..... 

امام مهدى عليه  السلام  :

.ما از همه خبر های شما آگاهيم و چیزی از خبر های شما از ما پنهان نيست. 

چه کسی بهتر از امام زمانمون که باهاش درباره مشکلاتمون درد دل کنیم 💓

. بحار الأنوار ، ج 53 ، ص 175

💚اَلّلهُمَّـ؏عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرَج

🌾✨🌾✨🌾✨🌾✨🌾

✨  @mehromahe     ✨

🌾✨🌾✨🌾✨🌾✨🌾

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🌷 امام رضا (علیه السلام) می‌فرمایند:

🌺 او چون ظاهر شود، زمين به نور پروردگار نوراني گردد. ترازوي عدالت در ميان مردم قرار دهد (ارزش‌ها و معيارهاي عدالت را پياده کند) ديگر احدي به ديگري ستم نمي کند، زمين زير پايش طي مي شود و براي او سايه نمي باشد. براي او منادي غيبي از آسمان ندا مي کند و همه ي مردم روي زمين آن ندا را مي شنوند که آنها را به سوي او دعوت مي کند و مي گويد: آگاه باشید که حجت خدا در کنار خانه ی خدا ظاهر شده است، از او پیروی کنیدکه حق با اوست و در دست اوست. 

📗 کمال الدين، ص372

هنگام ظهور حضرت مهدی(عج) صدای آسمانی چگونه شنیده میشود؟

✅یکی از علائم حتمی ظهور ، فریاد آسمانی است ، که شرح مختصر آن ، به صورت زیر است:

📖از روایاتی استفاده میشود که این صدای آسمانی که مردم را دعوت پیروی از حق میکند ، ندا و صدای حضرت جبرئیل است ، چنانکه محمد بن مسلم روایت میکند :

🗣«گوینده ای از آسمان ، قائم را به نام صدا میزند ، به طوریکه مردم شرق و غرب آن را می شنوند و از وحشت آن ، هر کس خوابیده ، بیدارشده می ایستد و هرکس ایستاده روی زمین می نشیند ، و هرکس نشسته بر میخیزد ؛ و آن صدای (جبرائیل آمین) است.»

📚کتاب الغیبه ، شیخ طوسی ، ص ٢٧٤

🥀 امام حسن عسكرى عليه السلام فرمودند :

🍃 ️ما  پناهگاهی هستيم براى كسى كه به ما پناه آورَد و نوری هستيم براى آن كه از ما پرتو طلبد و موجب مصونیتكسى هستيم كه از ما پناه جويد. هر كه ما را دوست بدارد ❤️در مراتب بالا با ما خواهد بود و هر كه از راه ما كج گردد به سوى آتش ره خواهد برد.

📚 المناقب لابن شهرآشوب : جلد 4 صفحه 435

سلام _امام_زمانم❤️

چه سپیده دمان دلربایی است ......

وقتی آفتاب یادت بر آستان دلم می تابد

و گوشه گوشه ی دلم پر از شکوفه‌های 

معطر محبتت می شود.......

،انگار پر از امید می‌شود، پر از پرواز، 

پر از لبخند  پر از آرامش و زندگی......

من با تو بهاری ام من با تو زنده ام.....

🕊اللهم _عجل_ لولیک _الفرج🕊

سلام_امید_منتظران♥

هر صبح که بلند می شوم ..... 

آراسته روی قبله می ایستم و میگویم:

السلام علیک یا ابا صالح المهدی "

وقتی به این فکر میکنم که خدا 

،جواب سلام را واجب کرده

قلبم از ذوق اینکه شما به اندازه ی 

یک جواب سلام به من نگاه می کنی 

از جا کنده می شود. 

آقاجانم! دوستت دارم

🌤الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج🌤

هر روز که می‌گذرد، یک روز به ظهور امام زمان نزدیک تر می شویم 

اما به خود امام زمان چطور . . . ؟

اللهم عجل لولیک الفرج

یعقوب‌بن شعیب گوید: از امام صادق (ع) درباره‌ی آیه: یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ پرسیدم. 

فرمود: «خداوند هر نسل از این امّت را با رهبر و امامش فرا می‌خواند». عرض کردم: «یعنی رسول خدا با نسل خود و علی (ع) همراه با نسل خود و حسن (علیه السلام) با نسل خود و حسین (علیه السلام) نسل خود و هرامامی همراه با نسلی که در میان آنها کشته شده است»؟ فرمود: «آری»!

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۲۶۰

بحارالأنوار، ج۸، ص۱۱/ المحاسن، ج۱، ص۱۴۴/ نورالثقلین/ البرهان

✨شباهت امام زمان(عج)به پیغمبران✨

نوح (ع) نهصد و پنجاه سال صبر کرد، چنان که خداوند می فرمایند: (فَلَبِثَ فِیهِم اَلفَ سَنَت اِلّا خَمسِینَ عاماً فَاَخَذَهُمُ الطُّوفانُ وَ هُم ظالِمُونَ)؛ پس در میان آنان هزار سال منهای پنجاه سال  به سر برد ،آن گاه طوفان آنان را فرو گرفت، در حالی که ایشان ستمکار بودند. قائم عج نیز از اول امامتش تا کنون صبر کرده ، و نمی دانم تا کی صبر خواهد کرد.

هر که از نوح (ع) تخلّف جست هلاک شد. هر که از قائم (عج) تخلّف جوید نیز هلاک می شود چنان که در حدیث آمده.

فرج نوح(ع) و اصحابش را خداوند آن قدر به تاخیر انداخت تا این که بیشتر معتقدین به آن حضرت از او برگشتند. فرج قائم (عج) را نیز خداوند آن قدر به تاخیر می اندازدکه بیشتر معتقدین به آن حضرت از او برمیگردند. 

@ANSAR_MAHDI_313