2777
2789

پدرم میخواد ویللا بخره یه مقدار پول کم داره من میخوام بهش پیشنهاد بدم که بقیه پول رو من میزارم دو دنگ ویلا برای من برای این کار باید کل طلاهامو بفروشم و سرمایه ی دیگه ای هم ندارم.... به نظرتون این کار درستیه؟ دو دلم 

به علاوه که به خاطر موقعیت شغلی شوهرم ما شاید سالی یه بار بتونیم بریم شمال خونه بیشتر دست پدرم و خواهرم هست، نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااا دیگه اختیار دارش نیستی ولی طلاتو هر زمان لتزمن بشه تو چنگ خودته.و اینکه طلا حسابی تو رشده ولی ملک تو رکود

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.

مجردی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

والا شوهرم و    برادرش کلی املاک شریکی خریدن هم قبل عروسی من هم بعدش

هر چی گفتم شریک اگر خوب بود خدا هم داشت

الان دعواشون شده شوهر منم دیابت داره حالش خوب نیست اعصاب هم نداره تصمیم گرفته یه خونه چند میلیاردی رو الکی الکی  به نام خان داداش بکنه که جناب راضی بشه

این وسط فقط من سوختم و عمرم تباه شد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷