2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و باتجربه بیاید لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه رهن کنی که پولت سوخت میشه !!! سال بعد باید پول بزاری روش کلا ضرره 

نکن این کارو 

بعدم قوم شوهرت خوبن جاتم اوکیه برای چی میخواهی مستقل بشی !!حرف شوهرت بازبهتر بود 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

رهن کنی فقط دوسال راحتی،بعد مدام با گرون شدن اجاره ها و بی ارزش شدن پولت باید هرسال به فکر زیاد کردن پول پیش خونه باشی و مدام درگیر اسباب کشی.

هرجور هست چندسال سختی تحمل کنید خونه بخرید یه عمر راحت میشید 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
اگر بخوام بخرم ک کامل بنام خودم ولی میگم فعلا رهن کنیم چون اونم سهم داره از ی مغازه ک اونم بفروشه بز ...

رهن نکن تا پولتون اوکی بشه همون جا بمونید پولهاتم طلا بکن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم بنظرم تو این شرایط اقتصادی خیلی حساب شده عمل کنید - من خودم چن سال پیش خونه تو پایین شهر خریدم صبر نکردم تا پولم بیشتر بشه جای بهتر بخرم گفتم بعدا عوض میکنم شرایط مملکت طوریه قیمتا شده لحظه ای شما شده خونه تو پایین شهر بخری بخر بقول خودت 2 سال دیگه که وضعت بهتر شد عوضش میکنی ولی اگ پولتو دادی برای رهن خونه فقط از ارزش میفته اگرم خواستی باهاش طلا بخری دست دوم بخر 

خب چرا اینکار ؟ خونه بگیرین ۳ دونگش و به نام خودتون بزنید پول رهن که ارزش نداره اونقدی که الان کارب ...

اگر بتونم خونه اندازه پولم ی آپارتمان کوچیک پیدا کنمم شاید بخرم.ولی جرا فقط 3دنگ میخوام کامل بنام خودم بشه.

چرا خونه رهن کنم بنام شوهرم..بنام خودم رهن میکنم

رهن نکن خواهر من

پولت از ارزش میوفته یکسال تمام پولت رو میدی دست صاحبخونه اونم تو این تورم بعد از یکسال دیگه پولت ارزش نداره 

زمین بخر

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
عزیزم بنظرم تو این شرایط اقتصادی خیلی حساب شده عمل کنید - من خودم چن سال پیش خونه تو پایین شهر خریدم ...

بله درسته باید پولم دستم بیاد ببینم چطور میشه.🙏🏻🌹

نظر خودمم همینه.

خوبه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

رهن نکن خواهر من پولت از ارزش میوفته یکسال تمام پولت رو میدی دست صاحبخونه اونم تو این تورم بعد از ی ...

زمین نه.میخوام مستقل بشم از خونه مادرشوهرم بزنم بیرون.