2777
2789
عنوان

شماره مطب دکتر مصطفی معین متخصص الرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 20 پست
این واکسن ها فقط تجارت جدیده در عمل هیچ 

زندیه تو ایران معروف ترینه در زمینه الرژی اطفال از تمام ایران میارن پیش این. من یکسال تمام میبردم پیشش، هیچی دکتر گفت فقط صبر کنیم تا بدن خودش متوجه بشه و درست بشه. چقدر زمان میبره معلوم نیست. اوایل دکتر گفت برا بچه شما خفیفه یکسالگی خوب میشه، یکسالش شد اصلا تغییر نکرد، دوباره بردم گفت یکسال و نیم، مجدد میگن دو سال ، دو سال نشد سه سال، 

همه میگن دیگه دو سال تمومه. ولی میترسم نشه.

اسیرم به خدا. بچه هیچی نمیتونه بخوره فقط سیب و موز، مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج، همین، دیروز قطره اهن لیپوزوفر تست کردم، یک قطره دادم، واااای جوری ناحیه پوشکش سوخت که بچه کباب شد.

نه هنوز، بردم پیش خود خیراندیش، گفت سه جلیه حجامت الرژی، ولی ترسیدم ببرم. میخوام هفته دیگه ببرم. اگر ...

بله ممنون میشه نتیجه رو بگید من موافق طب سنتی ام شدید ولی همسرم برعکسه واسه زردیش خواستم پشت گوششو حجامت کنم نذاشت اخرم تا ۴۵ روز طول کشید اونم تازه تب کرد ی هفته بستری شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندیه تو ایران معروف ترینه در زمینه الرژی اطفال از تمام ایران میارن پیش این. من یکسال تمام میبردم پی ...

ازمایش agو ig زندیه ننوشته؟؟ اولی واسه روده اس دومی واسه سیستم ایمنی اگه اشتباه نکرده باشم واسه پسرم هر دوش پایین بود گفت سیستم دفاعیش ضعیفه به غذاها واکنش میده باید فرصت بدیم بدنش قوی بشه نشه واکسن بزنه منم عمرا بزنم معلوم نیست چیه این واکسن مثل موش ازمایشگاهی کردن بچه هارو. از طریق همون طب سنتی پیش برید خطرش کمتره خیراندیش ببرید ان شاءالله خوب بشه اگر ی درصد خوب نشد این دکتر سنتی که من میبرم بیارید با مدارک پزشکی ان شاءالله جواب بگیرید . فقط باید صبور باشید با این شربت دست ساز قرمزی سینه پسرم خیلیییی بهتر شده ولی ازمایش ندادم ببینم سیستم دفاعیش تغییری کرده یا ن اخه واسه تیروییدم میخورد دنبال دکتر غددم شما کسی رو میشناسید تبحر داشته باشه البته بجز رزاقی آذر

نه هنوز، بردم پیش خود خیراندیش، گفت سه جلیه حجامت الرژی، ولی ترسیدم ببرم. میخوام هفته دیگه ببرم. اگر ...

سلام عزیزم شما بچتون رو حجامت آلرژی بردین؟دختر‌من‌پنج سالشه هنوز آلرژیش خوب نشده که هیچ بدتر هم شده 

دوستانی که دنبال درمان پچتون بودید بیایدبگیدبه چه نتیجه ای رسیدید درمان شدند؟خسته شدم ازاین دکترها ا ...

ن متاسفانه خوب نشده ی دکتر گیاهی هست میگه بخارات روده میاد بالا هم گلوش التهاب میشه هم دهنش بو میده روی زبونشم سفیده دارو داده ی ذره کم شده ولی خوب نمیشه جدیدا هم ی چندبار اروغ میزد میگفت گلوم میسوزه قبلا نبود اینطوری فعلانم دکتره نیست برم بگم شاید دارو عوض کنه 

بچه شما روی زبونش سفید بادگلو میزنه اسید معده میادبالا؟؟