2777
2789

سلام لطفا کمکم کنید امروز هرچی زنگ زدم مطبش قطع میشد بوق نمیزد از بیمارستان هم رفته ، کسی شماره جدیدی داره .. بار اوله میخوام پسرمو ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون چه مشکلی داره؟

حساسیت اخه اینجا یکی میگفت داروی کورتن نمیده کلا دارویی نیست احساس کردم با سواده میخوام فقط تشخیص بده از چی هست وگرنه درمانشو گیاهی انجام میدم

بچه شما حساسیتش چطوری بود دکترمقدادی چیکار کرد  واسش؟

بخاطر حساسیتش مدام سرش عرق میکرد مخصوصا پشت سرش همین باعث میشد یکسره مریض بشه 

لوزه هاش ورم میکرد غذا گیر میکرد توش دهنش بو میگرفت و عفونت میکرد حتی گاهی پرده ی یکی از گوشاش ورم میکرد 

درکل دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی داره 

خوابم اصلا نداشت از دل درد داد میزد شبا و گریه میکرد 

دکتر بهش دوتا دارو داد گفت اینا واکسن روده هستش اینا رو بهش بده بعد دو هفته علائمش کم میشه و راحت میخوابه بعدم که کلا حساسیتش برای همیشه از بین میره منم به پسرم دارو هاشو دادم تو یه هفته اول خوابش درست شد شبا رو کامل میخوابید بعد کم کم غذا شو کامل میخورد و خودش شیر رو کنار گذاشت دیگه کلا گوارشش کانل خوب شد و تمام علائمش از بین رفت الان یکسال بیشتر میگذره راخت لبنیاتم بهش میدم 

واقعا خدا خیرش بده مارو راحت کرد طفلی بچم واقعا رنج داشت میکشید و دکترا الکی نسخه های بیخودی میدادن بعدم مجبور بودم مدام تو مطبشون باشم واسه ویزیت ولی این اصلا پولکی نیست خودش میگه مثلا اگر فلان اتفاق افتاد بیارش یا مثلا تو فلان فصل بیارش که بهش واکسن بدم کلا خیلی دکتر خوبیه خدا خیرش بده 

عزیزم شماره مطب دکتر معین رو پیدا کردین؟ منم هرچی میزنم خرابه

ن همون که تو سایته رو دارم اینجام کسی ادرسی شماره ای نداد.. از جاریم ی دکتر خوبم پرسیدم فرامرز ناطقی خیلی تعریف میکرد برای اطفاله میگفت الکی دارو نمیده حتی واسه لوزه و غده پشت گوش و رشد نکردن بیضه پسرم نذاشت به جراحی برسه  گفتم ببرم شاید از ازمایشا چیزی بفهمه دکتر بمانیان برای الرژی بردم گفت از سیستم دفاعیشه ضعیفه فرصت میدیم ببینیم چی میشه همه چیزم بخوره ولی من دکتر سنتی میبرم دارو واسه تقویت داده پرهیزات و کم کرده قطع نکرده ولی معین و واسه خاطر جمعی خواستم ببرم چون اصلا داروی شیمیایی نمیدم

بخاطر حساسیتش مدام سرش عرق میکرد مخصوصا پشت سرش همین باعث میشد یکسره مریض بشه  لوزه هاش ورم می ...

لطفا اگ پیاممو میخونی جواب بده مامان شیوایی.بچه شما تو اون مدت ک حساسیت داشت پیش اومده بود گاهی مدفوعش هم چرب باشه؟بعد بچتونو بردید پیش دکتر مقدادی برا تشخیص کونولوسکوپی هم انجام داد براش؟

ن همون که تو سایته رو دارم اینجام کسی ادرسی شماره ای نداد.. از جاریم ی دکتر خوبم پرسیدم فرامرز ناطقی ...

سلام عزیزم نهایتا پسرتون رو کدوم دکتر بردید؟

والا معروفترینشون فریبرز زندیه هست.

برادرای مقدادی اسم در کردن ولی در عمل هر کی میره میگه پروبیوتیک گرون قیمت میده اسمش رو گذاشته واکسن روده. بعد یه سریا الکی میان تبلیغ میکنن میگن با یه نسخه بعد دو هفته کامل خوب شد. در صورتی که الرژی اینطور نیست.

من ۱۴ ماهه درگیرم. پیش زندیه بردم. هیچی به هیچی، هیچ کدومشون خوب نیستن

سلام عزیزم نهایتا پسرتون رو کدوم دکتر بردید؟ والا معروفترینشون فریبرز زندیه هست. برادرای مقدادی اس ...

چون دکترا واسه الرژی اگزما هیچ درمانی ندارن این دکتر اون دکتر نکردم همون بمانیان بردم با ازمایشی چیزی بفهمه که نفهمید گفت از عرق سوزه درصورتی کا پاییزوزمستون میبردم عرق سوز کجا بود اخرم گفت بعدعید بیار تست بگیرم نبردم چون اصلا نمیذاره همون شربت گیاهی رو میدم سینش مثل سابق قرمز نمیشه بهتر شده ولی ازمایش ندادم ببینم سیستم دفاعیش فرقی کرده یا ن 

ن تاحالا نشنیدم واسه الرژی حجامت میکنن انجام دادید نتیجه داده؟؟

نه هنوز، بردم پیش خود خیراندیش، گفت سه جلیه حجامت الرژی، ولی ترسیدم ببرم. میخوام هفته دیگه ببرم. اگر بردم بهتون میگم. سه ماه طول میکشه