سلام نوزاد من در هفته ۳۵ از دست دادم در بیمارستان موسی بن جعفر مشهد و خود بیمارستان دفن کرده ولی حال من اصلا خوب نیست دنبال خاکشم اگه برم دنبال محل دفنش به من میگن کجا دفن شده؟
اره ولی همسرم و خانوادم بخاطر حال بد من اجازه دادن خود بیمارستان دفن کنه میخاستم بدونم میشه الان از ...
والا نمیدونم میدن یا نه فک نکنم اصلا دفن کنن از این بچه ها به عنوان نمونه شاید استفاده میکنن البته ببخشید اینو میگم ،دوست منم خودشون با رصایت دادن بیمارستان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی سخت بود تو بخش مادرا رو با بچشون میدیدم من رفتم زایمان کنم گفتن قلبش نمیزنه الان ۸ ماه گذشته و ...
همین اتفاق برای جاریم افتاد کیسه آبش پاره شد سزارین شد چن ساعت تو دستگاه زنده موند بعد فوت کرد.خیلی سخته حتی برای من ک فقط بچه ی جاریم بود خدا به دلت صبر بده،جاریم هنوز سینه اش شیر داره و چرک خشک کن میخوره تا خشک شه
مدارک هست که خود بیمارستان دفن میکنه با رضایت همسرم اون هم بخاطر من اذیت نشم تحویل نگرفت 😔
نرو دنبالش . زن داداش منم یه نوزاد از دست داد براش قبر و سنگ قبر با اسم درست کردن تا وقتی بچه بعدی بدنیا اومد ایناهمش میرفتن سر قبر اون بچه . بعد از بدنیا آوردن دومی به کلی اون نوزاد رو فراموش کردن . معلومه چون هیچ خاطره ایی با اون بچه نداشتن. پس به فکر بچه بعدی باش