2777
2789
عنوان

نوزاد فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7355 بازدید | 59 پست
نمیدونم خب شوهرت تحویل می‌گرفت دفنش میکرد،رفتی بیمارستان هم بهت میگن،ولی حتما برو باهاش حرف بزن تا س ...

خیلی سخت بود تو بخش مادرا رو با بچشون میدیدم من رفتم زایمان کنم گفتن قلبش نمیزنه الان ۸ ماه گذشته و من هر شب حالم بده

اره ولی همسرم و خانوادم بخاطر حال بد من اجازه دادن خود بیمارستان دفن کنه میخاستم بدونم میشه الان از ...

والا نمیدونم میدن یا نه  فک نکنم اصلا دفن کنن از این بچه ها به عنوان نمونه شاید استفاده میکنن البته ببخشید اینو میگم ،دوست منم خودشون با رصایت دادن بیمارستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت بود تو بخش مادرا رو با بچشون میدیدم من رفتم زایمان کنم گفتن قلبش نمیزنه الان ۸ ماه گذشته و ...

همین اتفاق برای جاریم افتاد کیسه آبش پاره شد سزارین شد چن ساعت تو دستگاه زنده موند بعد فوت کرد.خیلی سخته حتی برای من ک فقط بچه ی جاریم بود خدا به دلت صبر بده،جاریم هنوز سینه اش شیر داره و چرک خشک کن میخوره تا خشک شه

مدارک هست که خود بیمارستان دفن میکنه با رضایت همسرم اون هم بخاطر من اذیت نشم تحویل نگرفت 😔

نرو دنبالش . زن داداش منم یه نوزاد از دست داد براش قبر  و سنگ قبر با اسم درست کردن تا وقتی بچه بعدی بدنیا اومد ایناهمش میرفتن سر قبر اون بچه . بعد از بدنیا آوردن دومی به کلی اون نوزاد رو فراموش کردن . معلومه چون هیچ خاطره ایی با اون بچه نداشتن. پس به فکر بچه بعدی باش 

این نیز بگذرد .....
نرو دنبالش . زن داداش منم یه نوزاد از دست داد براش قبر  و سنگ قبر با اسم درست کردن تا وقتی بچه ...

یه دختر دارم بچه دومم بود که از دست دادم دیگه نمیتونم دوباره باردار شم برام خطرناکه 

اره همسرم نذاشت تحویل بگیریم گفت حالت بد میشه ببینیش ولی الان دارم عداب میکشم که بچمو تنها تو بیمارس ...

بسپارش بخدا اون الان پیش خدا جاش خیلی خوبه باپیدا کردنش خودت رو‌عذاب میدی جسم که از خاک درست شده به خاک هم برمیگرده از خدا برات طلب صبر میکنم 

ناراحت نباش ایشالا خدا یه نینی خوشگل و سالم بهت میده به همین زودی خواهر منم بعد از اون دوباره باردا ...

یه دختر ۴ سال و نیمه دارم این بچه دومم بود و دوباره نمیتونم باردار شم خطر داره برام بارداری😔