2777
2789
عنوان

نوزاد فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7346 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خدا توکل کن 

دوست من دوبار سقط کرد و بار سوم بدنیا اومد و پنج ماه بعدش بدلیل نارسایی قلبی و بیماری  مادرزادی دوباره فوت شد ولی میگه اونروزا اصلا ناامید نشدم... الان دو تا دختر سالم و خوشگل داره...

مگه میشه خودشون دفن کنن امکان نداره،نوزاد جاری من فوت شد بهش تحویل دادن بهشت زهرا پدرش دفنش کرد،

تحویل میدادن ولی خانوادم به خاطر حال بد من نذاشتن تحویل بگیرمش بیمارستان اجازه گرفت تا خودش دفن کنه

دوست منم بچش تو ۳۷ هفته فوت شده به خاطر پیچیدن بند ناف دور گردن اونم بیمارستان خودش دفن کرده میگه

اره ولی همسرم و خانوادم بخاطر حال بد من اجازه دادن خود بیمارستان دفن کنه میخاستم بدونم میشه الان از بیمارستان آدرس محل دفن رو بگیرم؟

فک کنم از پدرش رضایت میگیرن که دفنش کنن  برو بپرس باید بهت بگن خدا بهت صبر بده

اره همسرم نذاشت تحویل بگیریم گفت حالت بد میشه ببینیش ولی الان دارم عداب میکشم که بچمو تنها تو بیمارستان گذاشتم و اومدم 😭

خواهر منم ۳۵ هفته زایمان کرد بچه رو بستری کردن حتی باباش‌رفت دید ولی چن ساعت بعد گفتن بچتون مرد و سردخونس تحویل خودمون دادن☹️خدا بهت صبر بده 

فردامون از امروز دیروزتره...
خدا بهت صبر بده 😥 انشااله دامنت بزودی سبز بشه  . بیمارستان دفن نکرده شوهرت دفنش کرده تا نتونی ...

مدارک هست که خود بیمارستان دفن میکنه با رضایت همسرم اون هم بخاطر من اذیت نشم تحویل نگرفت 😔

تحویل میدادن ولی خانوادم به خاطر حال بد من نذاشتن تحویل بگیرمش بیمارستان اجازه گرفت تا خودش دفن کنه

نمیدونم خب شوهرت تحویل می‌گرفت دفنش میکرد،رفتی بیمارستان هم بهت میگن،ولی حتما برو باهاش حرف بزن تا سبک شی