2777
2789
عنوان

امروز سند پورشه مو بنامم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه ۱۵ کیلو دیگه لاغر کردم 😅😐 یه لباس مجلسی مشکی خوشگل دنباله دار تنمه دارم با شوهرم تو خونه می ...

وای منم که نگم برات خیلی لاغر کردم استخوانام زده بیرون🤦‍♀️😐🤣🤣🤣

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ایرانمون ارومه 🖤

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

هرشب و روز گریه نمیکنم 

دلم شاده و از ته دل دارم میخندم 

کنار کسی دارم زندگی میکنم که دوسم داره منم دوسش دارم ولوم نمیکن🙂

میشه برام صلوات بفرستید دردام اومد یادم اشک از چشام اومد 😭😭😭خدایا 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
از در مرکز حمایتی مادر کودکم اومدم بیرون.. توی ماشینم(عاشق پرادو دو در هستم،ماشین الان خودمم یک‌ چی ...

میبخشید این مرکزی ک فرمودید چی هست

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

هیچ کودک کاری دیگه نیست همه سرپرست دارن و خودشون کار نمیکنن کودکان بازی میکنن 😭❤😍

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

رفتم سونوگرافی و دکتر بهم گفت توده های سینت از بین رفتن بعد با خوشحالی یک جعبه شیرینی خریدم رفتم پیش باباجونم بغلش کردم بوسش کردم کلی باهاش حرف زدم رفتم خونه خودم که خریدیم و....

تاریخ شروع لاغری ۱۴۰۱.۰۷.۷       وزن شروع ۹۴.۳۰۰ وزن فعلی ۸۷.۶۰۰
داشتن شغل خوب و كارافرين بودن خانم و يك ماشين خوب و خونه رويايي نيست عزيزم حق هر انسان زحمتكشه

خب زحمتکش عزیزم ن اینکه چشاتو ببندی بهش برسی بنظرم تا ارث کلان نرسه با صفر کسی نرسیده ب اینا حتی قدیما

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
البته پنت هاوس یکم از نرمال اون ورتره..ولی خوب😁

اينجا اينجوريه

بقيه جاهاي دنيا اگه زحمتشو بكشي بدستش هم مياري

رويايي نيست

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤